GENEL

TOKİ indirim kampanyası detayları 2023! TOKİ’den ev ve iş yeri alanlara müjde

Geçtiğimiz hafta Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesini açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamasının ardından başvurula başlamış ve projeye talep bir hayli yoğun olmuştu. 31 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek başvurulara ilgi devam ederken milyonlarca kişi ev ev iş yeri sahibi olmak için ucuz konut projesine başvuru yaptı. Bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir müjde daha geldi. TOKİ indirim kampanyasını açıklayan Erdoğan, indirim kampanyasının detaylarını da tek tek anlattı.

TOKİ sosyal konut projesine başvurular tüm hızıyla devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir müjde daha geldi. Erdoğan, TOKİ indirim kampanyasını açıkladı ve kampanyanın detaylarını paylaştı. Erdoğan’ın açıkladığı TOKİ indirim kampanyası ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki, TOKİ indirim kampanyası nedir? TOKİ indirim kampanyası başvuru şartları neler? TOKİ indirim kampanyasına kimler başvurabilir? İşte 2023 TOKİ indirim kampanyası ile ilgili tüm detaylar…

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI

TOKİ’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TOKİ indirim kampanyası ile ilgili bilgi verdi. Bu kampanya kapsamında TOKİ’den ev veya iş yeri alıp da geri ödemesi hala devam eden vatandaşlar peşin ödemede yüzde 25 indirim hakkına sahip olacak. Borcun tamamını kapatamayacaklar ise borcun yüzde 25’inden az olmamak şartıyla yapabildikleri kadar ödemeye yüzde 25 indirim hakkına sahip olabilecek.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI KİMLER FAYDALANABİLECEK?

TOKİ indirim kampanyası açıklandıktan hemen sonra bu kampanyadan kimlerin faydalanabileceği araştırılmaya başlandı. Açıklanan söz konusu kampanyadan geri ödeme taksitleri 2021 yılının Haziran ayı sonuna kadar başlamış olan konut veya iş yeri alıcıları faydalanabilecek.

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

TOKİ indirim kampanyası 23 Eylül 2022 Perşembe gününden itibaren başladı. Kampanya, 19 Ekim 2022 tarihine kadar sürecek.

Başa dön tuşu