GENEL

İyilik ekrana dönüyor! Yeni sezon bomba gibi başlayacak, başrol oyuncusu için alınan flaş karar izleyiciyi çok üzecek!

İyilik dizisi 2. Sezonu ile ekrana dönüyor. Daha ilk bölümden öyle bombalar patlayacak ki izleyenin ağzı açık kalacak. İşte İyilik 9. Bölümde yaşanacaklar…

İyilik dizisi, geçtiğimiz sezonun sonlarına doğru yayına başlamış ve sezonun en flaş yapımlarından biri olmuştu. İsmail Demirci, Sera Kutlubey ve Hatice Şendil’in başrollerini paylaştığı dizi o kadar büyük yankı uyandırdı ki Sadakatsiz dizisinden sonra kadın erkek ilişkilerini en iyi işleyen dizi olarak izleyiciye çok geçti.

Geçtiğimiz sezon 8 bölüm yayınlandıktan sonra ekrana ara veren İyilik 2. Sezonu ile bu akşam ekrana dönüyor. Hem de ne dönmek. Bu akşam İyilik 9. Bölümde bombalar peş peşe patlayacak, ortalık yangın yeri olacak. Ancak yayına çok kısa bir süre kala İyilik dizisinin başrol oyuncusu ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İşte İyilik 9. Bölümde yaşanacaklar…

Bu akşam herkes şok olacak

İyilik yeni sezon bu akşam başlıyor. Başrollerini Perihan Savaş, İsmail Demirci, Hatice Şendil, Sera Kutlubey’in paylaştığı İyilik dizisinin senaristleri yeni sezonda ters köşe yapmak için çok çalıştı. Yeni sezonun ilk bölümünde öyle gelişmeler olacak ki izleyiciler adeta soluksuz izleyecek.

Sezon sonunu sallamıştı

İyilik dizisi, geçtiğimiz sezonun son aylarında FOX TV’de yayına başlamış, farklı hikayesi ile adından da bir anda söz ettirmişti. Ekranların yeni Sadakatsiz’i olarak anılan İyilik dizisinde Neslihan, kusursuz olduğunu düşündüğü evliliğinin aslında yalanlar zinciri üzerine kurulu olduğunu anlayınca büyük şok yaşamıştı.

Tüm gerçekler ortaya çıktığında ise Neslihan sadece kocasını değil, çocuklarını, kardeşini ve annesini de kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalmıştı. Sezon finalinde yaşananlar ise herkesin ağzını açık bırakmış, Neslihan’ın nikah tazelemesi şaşkına çevirmişti.

Yeni sezon gümbür gümbür geliyor

Nefes nefese bir sezon finali ile ekrana veda eden İyilik 2. Sezonu ile bu akşam geri dönüyor. İyilik 9. Bölüm izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

Yeni sezon öncesinde en çok merak edilen soru ise bıçaklanan Neslihan mı yoksa Damla mı? Kim bıçakladı?

Bu akşam İyilik yeni bölümde bu soruların hepsi yanıt bulacak. Ancak izleyenlerin merak ettiği bir detay daha var. Babası ile Damla’nın öpüştüğünü gören Nehir, o günden sonra konuşamıyor.

Nehir’in konuşamamasının ardında da yine babası var. Bakalım İyilik yeni bölümde daha neler göreceğiz.

Başa dön tuşu