MEDYA

FOX TV’den şaşkına çeviren karar! Tozluyaka ve Senden Daha Güzel hayranlarına kötü haber geldi! Artık o gün yayınlanmayacak

FOX TV'nin yüzü bu sezon yaz dizilerinden yana yine görüldü. Özellikle Tozluyaka ve senden daha güzel dizileri izlenme rekorları kırıyor. Ancak Yaz ayları bitip yeni sezon için geri sayım başlarken FOX TV'den de bu iki dizi için çok önemli bir karar geldi. Tozluyaka ve senden daha güzel hayranları bu karara isyan etti.

Fox TV ekranlarında bu yaz ayları oldukça hareketli başlamıştı. Çok sayıda yaz dizisi ile izleyici karşısına çıkan Fox TV reyting başarısızlığı olan dizilerin tek tek fişini çekti ve sadece 2 Yaz dizisi ile yoluna devam ediyor. Pazartesi Akşamları yayınlanan Tozluyaka dizisi ve salı akşamları yayınlanan Senden Daha Güzel dizisi adeta Fox TV’nin Kurtuluşu oldu. Ancak yeni sezon için geri sayım başlarken Fox TV’den bomba gibi bir karar geldi. Bu karar tozlu yaka ve senden daha güzel izleyicilerini bir hayli üzecek gibi görünüyor.

FOX TV’den şaşkına çeviren karar! Tozluyaka ve Senden Daha Güzel hayranlarına kötü haber geldi! Artık o gün yayınlanmayacak

Fox TV Senden Daha Güzel ve Tozluyaka dizileri ile ilgili flaş bir karara imza attı. Yaz aylarında televizyon ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Fox TV dizilerinde gün değişikliği gündeme geldi. Yeni sezonun başlamasına Kısa bir süre kala Fox TV bu iki dizi için kararını verdi. Ancak yaz ekranlarına Taşıyan dizilere gün değişikliği kararı alınması izleyicileri hiç de memnun etmiş gibi görünmüyor. Birçok izleyici Fox TV’nin bu kararına tepki gösterdi. Çünkü daha önce de FOX TV’de gün değişikliği yapılan diziler bir bir final yaparak ekranlardan kaydı.

TOZLUYAKA ARTIK PAZAR GÜNLERİ YAYINLANACAK

Fox TV ekranlarında yaz aylarında Pazartesi akşamı yayınlanan ve reytinglerde de ciddi bir başarı elde eden Tozluyaka dizisi için gün değişikliği kararı verildi. Çünkü kısa süre sonra pazartesi günleri ile özdeşleşen yasak Elma dizisi ekranlara geri dönecek. Yasak elma bomba gibi bir final sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanırken Tozluyaka dizisinin günü ise pazar gününe alındı. Ancak dizinin hayranları bu karardan biraz mutsuz. Çünkü pazar Akşamları Kanal D’de yargı TRT 1’de teşkilat gibi diziler izlenme rekorları kırıyor. Tozlu yaka dizisinin izleyicileri ise bu dizilerin ekrana dönmesi ile birlikte reytinglerin düşeceğinden ve dizinin final yapacağından kaygı duyuyor.

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİSİ İÇİNDE GÜN DEĞİŞİKLİĞİ KARARI

FOX TV’de yaz ekranlarının tutan diğer bir dizisi olan Senden Daha Güzel de tozlu yaka ile aynı kaderi yaşadı. Şu anda salı akşamları ekrana gelen Senden Daha Güzel dizisi 3 Eylül tarihinden itibaren Artık cumartesi akşamları yayınlanacak. Senden Daha Güzel dizisinin yerine salı akşamları Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’yü buluşturan kusursuz Kirazcı dizisi ekrana gelecek. Yine senden daha güzel dizisinin izleyicileri de Gönül Dağı’nın dönmesi ile birlikte reyting kaybı yaşanmasından korkuyor.

Başa dön tuşu