MEDYA

Aleyna Kalaycıoğlu Batuhan Karacakaya’yı yerden yere vurdu

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmanın ardından müzik dünyasına adım atmış ve güzel bir çıkış yakalamıştı. Survivor’a iki kez katılan ve yarışma boyunca adından sık sık bahsettiren oyuncu Batuhan Karacakaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Kalaycıoğlu’ndan Karacakaya ile ilgili açıklama geldi. Hem özel hem de iş hayatı ile ilgili konuşan Aleyna, açıklamalarıyla gündem oldu.

Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, yarışmanın ardından müzik dünyasına adım atmış ve güzel bir çıkış yakalamıştı. Survivor’a iki kez katılan ve yarışma boyunca adından sık sık bahsettiren oyuncu Batuhan Karacakaya ile aşk yaşadığı iddia edilen Kalaycıoğlu’ndan Karacakaya ile ilgili açıklama geldi. Hem özel hem de iş hayatı ile ilgili konuşan Aleyna, açıklamalarıyla gündem oldu. Yeni şarkısını dinleyiciye sunan Aleyna Kalaycıoğlu, özel hayatıyla da sık sık magazin gündeminde en üst sıralarda yer alıyor. Son dönemde özel hayatıyla çok konuşulan Aleyna’dan çok konuşulacak açıklamalar geldi. Aleyna’nın açıklamalarında en dikkat çeken detay ise Batuhan Karacakaya oldu. İkilinin Survivor’da beraber yarıştığı dönemde aşk yaşadıklarına dair iddialar ortaya atılmıştı.

ALEYNA KALAYCIOĞLU’NDAN SAMİMİ AÇIKLAMALAR

Milli futbolcu Cengiz Ünder ile aşk yaşadığı iddia edilen Aleyna Kalaycıoğlu’ndan şimdiye kadar bu konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmemişti. Hürriyet’ten Ferit Ömeroğlu’nun sorularını yanıtlayan Aleyna, ‘Özel hayatımın kariyerimin önüne geçmesini istemem ve mümkün olduğunca gizli yaşamayı tercih ederim. Ama şu an mutluyum önemli olan da bu.’ dedi. Aleyna’nın bir dönem Survivor’da beraber yarıştığı Batuhan Karacakaya’ya yaptığı gönderme ise gündem oldu.

BATUHAN’A GÖNDERME YAPTI

Survivor’da beraber yarıştığı ve aşk yaşadıkları iddia edilen Batuhan Karacakaya ile bir süre önce iletişimini kesen Aleyna Kalaycıoğlu, ‘İnsanlar genelde hazmedemediği konuları dile getirdiklerinde rahatlar. Malum kişinin yediremediği konu belli. Ama son zamanlarda saygısızlaştı yeterince. Bunun gibi yaşadığım birçok olay oldu. Yediremeyen herkes konuşuyor. Performansım ve azmimi yeterince yansıttığımı düşünüyorum. Güçlü bir karakter olduğum için de insanlar yorum yapmaktan çekinmiyor.’ dedi.

 

Başa dön tuşu