BÜYÜKŞEHİR

Antalya’da marketten içki ve para çalan şüphelinin Adana’da arandığı ortaya çıktı

Antalya'da bir marketten hırsızlık yaptıktan sonra kaçan şüpheli Adana'da Jandarma ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınan hırsızlık şüphelisinin 23 suç kaydı olduğu öğrenilirken Adana'da adli makamları tarafından da arandığı ortaya çıktı.

Antalya’da bir marketten içki ve para çalan şüpheli yaşanan kovalamaca sonucunda yakalandı. Jandarma ekipleri tarafından yapılan sorgulamada şüphelinin 23 suç kaydı olduğu ve hırsızlık nedeniyle Adana’da adli makamlar tarafından arandığı ortaya çıktı.

ADANADA’DA ARANIYORMUŞ

Antalya’nın Konyaaltı ilçesinde meydana gelen olayda, bir market işletmecisi market kasasından 3000 TL nakit para ve 1200 TL değerinde İÇKİ çalınması üzerine Jandarma’ya ihbarda bulundu. Şahsın yakalanması için Jandarma Komutanlığı asayiş ve jandarma trafik timleri tarafından operasyon gerçekleştirildi. Yol kontrolü yapan Jandarma ekipleri şüpheli bir şahsı durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan motosikletli şahıs kaçmaya başlayınca kovalamacanın ardından yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelinin yapılan sorgulamasında 23 suç kaydı bulunduğu öğrenilirken Adana Asliye Ceza İlamat masası tarafından da hırsızlık suçundan arandığı belirlendi. Şüphelinin üzerinde ve motosiklette yapılan aramalar sonucunda marketten çalmış olduğu para ve iki şişe alkol ele geçirildi. Marketten çalınanlar market sahibine teslim edilirken şüpheli hakkında yasal işlem uygulandı.

Başa dön tuşu