MEDYA

Ben Bu Cihana Sığmazam ne demek? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncuları

ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam başlıyor. Haftalardır merakla beklenen ve tanıtımı yayınlandıktan sonra bir hayli merak uyandıran yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başrolünde başarılı oyuncu Oktay Kaynarca yer alıyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’daki performansıyla herkesi bir kez daha kendisine hayran bırakan Kaynarca, yepyeni dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü bu akşam ekrana gelecek olan Ben Bu Cihana Sığmazam hakkındaki tüm detaylar merakla araştırılıyor.

Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yayınlanan ve yayın tarihi 20 Eylül 2022 Salı olarak açıklanan ATV’nin yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam merakla bekleniyor. Hem konusu hem de oyuncu kadrosu merak edilen yeni dizi hakkında araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Peki, ATV Ben Bu Cihana Sığmazam konusu nedir? Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosunda kimler var? Ben Bu Cihana Sığmazam ne zaman başlıyor? Ben Bu Cihana Sığmazam ne demek? İşte tüm merak edilenler…

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM OYUNCU KADROSU

– Oktay Kynarca (Cezayir Türk)

– Pelin Akil (Firuze Türk)

– Ebru Özkan Saban (Leyla Türk)

– Işıl Yücesoy (Gülendam Türk)

– Ali Seçkiner Alıcı (Kurban Baba)

– Hakan Karahan (Dumrul Bey)

– Gülenay Kalkan Ünlüoğlu (Elmas)

– Ragıp Savaş (Atakan)

– Kerem Kupacı (Ethem Marna)

– Pelin Uluksar (Süheyla)

– Ziya Kürküt (Bekir)

– Batuhan Sezer (Ömer Asaf)

– Mina Derman (Suna)

– Değer Alp (Canan)

– Ömer Kurt (Kerim)

– Burcu Binici (Meltem)

– Başak Kıvılcım Ertanoğlu (Zühre)

– Mert Kırlak (George Bagnall)

– Tanıl Yöntem (Canberk)

– Doruk Öztürk (Şamil)

– Melisa Duru Ünal (Mercan)

– Osman Albayrak (Beyler Divanı Azer9

– Hanbey Oğuzhan Çoban (Besim)

– Aylar Melayeva (Sevim)

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM KONUSU NE?

Cezayir Türk, köklü ve güçlü bir ailenin oğludur. Devleti için çalışan ve bir sabotaja kurban giden ağabeyinin intikamını alır. Hem devletin bekası hem de ailesinin güvenliği için öldü gösterilir ve onun için yeni bir hayat başlar. Yurt dışında süren operasyonlar sırasında yaralanan Cezayir Türk, doktor Firuze ile tanışır. Eşini ve ailesinin çok özleyen Cezayir, onlara bir daha dönemeyeceğini bilmektedir. Doktor Firuze’ye aşık olan ve yeniden bir aile kuran Cezayir, bir süre sonra deşifre olur. Tekrar eski hayatına ve İstanbul’a dönmek zorunda kalır fakat tüm bu yaşananlardan ne onu öldü zanneden eski ailesinin ne de yeni ailesinin haberi vardır.

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM NE DEMEK?

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın oturduğu yeni dizi Ben Bu Cihana Sığmazam adını Nesimi’nin eseridir.

Bende sığar iki cihan ben bu cihana sığmazam

Cevher-i lamekân benim kevn ü mekana sığmazam

(İki cihan dünya ve ahiret benim içime sığar, ancak ben bu dünyaya sığmamam. Mekansızlık cevheri bende, ben bu aleme sığmamam.)

Başa dön tuşu