MEDYA

Hafsanur Sancaktutan’ın Dünyayla Benim Aramda dizisinde kendini tatmin ettiği sahne tartışma yarattı

Disney Plus’ta yayınlanan yerli dizi Dünyayla Benim Aramda büyük bir merakla bekleniyordu. Başrollerinde Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin bazı sahneleri gündem olmaya devam ediyor. Dizide Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un öpüşme sahneleri ilk günden bu yana gündemden düşmezken Hafsanur Sancaktutan’ın kendini tatmin ettiği sahne ise tartışma yarattı.
Tanıtımının yayınlanmasıyla büyük bir merak ve heyecanla beklenmeye başlayan Disney Plus’ın yerli dizisi

Dünyayla Benim Aramda, yayınlandıktan sonra da büyük ses getirdi. Her detayıyla gündemde olan dizideki bazı sahneler ise sosyal medyanın gündemine yerleşti. Özellikle Hafsanur Sancaktutan’ın yatakta kendi kendini tatmin ettiği sahne çok konuşuldu.

ÖPÜŞME SAHNELERİ OLAY OLMUŞTU

Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi daha ilk tanıtımıyla gündem olmuş ve bazı sahneleri çok konuşulmuştu. Başroller Demet Özdemir ile Buğra Gülsoy’un öpüşme sahneleri tanıtıma damga vurmuş ve sosyal medya ikiye bölünmüştü. Dizi yayınlandı ve iki ünlü oyuncunun öpüşme sahneleri yine en çok konuşulan konu oldu.

FOTOĞRAFA BAKARAK KENDİNİ TATMİN ETTİ

Dünyayla Benim Aramda dizisinde Sinem karakterine hayat veren Hafsanur Sancaktutan’ın yatakta kendini tatmin ettiği anlar ise çok konuşulan sahnelerden biri oldu. Söz konusu sahnede patronunun erkek arkadaşıyla buluşmak zorunda kalan ve ondan hoşlanan Sinem, Tolga’nın fotoğrafına bakarak yatakta kendi kendini tatmin ediyor.

HAFSANUR SANCAKTUTAN KİMDİR?

20 Mart 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Hafsanur Sancaktutan, çok küçük yaşlardan itibaren tiyatroyla ilgilenmeye başladı. Tiyatro oyunlarıyla çok sayıda ödül kazanan genç oyuncu, ilk oyunculuk deneyimini ise 2018 yılında ekrana gelen Gülperi dizisiyle yaşadı. FOX TV ekranlarında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Son Yaz dizisinde Yağmur karakterine hayat veren Sancaktutan, şimdilerde Disney Plus’ın yerli dizisi Dünyayla Benim Aramda ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

 

Başa dön tuşu