BÜYÜKŞEHİR

Adana’da yakalanan tefecilerin evinden çıkan paralar akıllara durgunluk verdi

Adana'da Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından tefecilere yönelik gerçekleştirilen operasyonda 20 kişi gözaltına alınmıştı. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda ise 8 milyon 350 bin liralık senet ve çok yüksek miktarda nakit para ele geçirildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tefecilik Sucu çerçevesinde belirlenen şüphelilerin adreslerinde eş zamanlı baskın düzenledi. 21 kişinin faiz karşılığında para verdiği ve 105 kişiden 28 milyon lira haksız kazanç elde ettiğini belirleyen ekipler operasyonla birlikte 20 kişiyi gözaltına aldı.

EVDE BULUNAN SENETLER ŞOK ETTİ

Tefecilere yönelik Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 20 zanlı gözaltına alınırken 1 kişi ise kaçtı nokta polis ekipleri bir yandan kaçan şahsi yakalamak için çalışma başlatırken bir yandan da yakalanan şüphelilerin adreslerinde arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda zanlıların evlerinde toplam 8 milyon 350 bin lira değerinde 76 ayrı senet ve 3 çek buldu.com Ayrıca adreslerde 4 borçlu tarafından imzalanmış rakam kısmı boş senet de ele geçirildi.

Zanlıların evlerinde yapılan aramalarda ayrıca alacaklı notlarının bulunduğu 13 defter, 6 kişiye ait farklı bankamatik kartı, bir elektronik şok cihazı, bir kelepçe, 1 ruhsatsız tabanca, Bir de komando bıçağı ele geçirildi.

Başa dön tuşu