MEDYA

MasterChef Fatma Nur Acun Ilıcalı kavgası! Fatma Nur Uçar diskalifiye oldu iddiası

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının en dikkat çeken ve adından sıkça bahsettiren yarışmacılarından biri olan Fatma Nur Uçar, yarışmadaki çıkışları ve hareketleri ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak çok konuşulan yarışmacının kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile gerginlik yaşadığı iddia edildi. İddialara göre, Fatma Nur’un davranışlarından rahatsız olan Acun Ilıcalı, yarışmacıyı göndermek istedi.

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye yarışmasının en dikkat çeken ve adından sıkça bahsettiren yarışmacılarından biri olan Fatma Nur Uçar, yarışmadaki çıkışları ve hareketleri ile sık sık gündeme geliyor. Son olarak çok konuşulan yarışmacının kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile gerginlik yaşadığı iddia edildi. İddialara göre, Fatma Nur’un davranışlarından rahatsız olan Acun Ilıcalı, yarışmacıyı göndermek istedi. MasterChef Türkiye’de ana kadroya girmeyi başaran ancak hem davranışları hem de çıkışlarıyla sık sık sosyal medyanın gündemine gelerek izleyici tarafından eleştirilen Fatma Nur Uçar’ın kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile gerginlik yaşadığı iddia edildi. Fatma Nur ve Acun Ilıcalı arasında büyük bir gerginlik yaşandığı hatta bu gerginliğin kavgaya dönüştüğü öne sürülürken yarışmacının tavırlarından rahatsızlık duyduğu öne sürülen Ilıcalı’nın diskalifiye düşündüğü de iddialar arasında.

MASTERCHEF FATMA NUR YİNE GÜNDEMDE

MasterChef Türkiye yarışmacısı Fatma Nur Uçar, yeni sezonun ilk bölümlerinden bu yana gerek açıklamaları gerek tavırları ile sık sık gündeme geliyor. Sergilediği tavırlardan ve çıkışlarından dolayı sık sık sosyal medyanın gündemine yerleşen Fatma Nur, MasterChef izleyicileri tarafından da büyük eleştiriler alıyor. Son olarak yarışmacının kanalın sahibi Acun Ilıcalı ile de bir gerginlik yaşadığı ve Ilıcalı’nın yarışmacıya çok sinirlenerek ‘Sen evine git ya. Ben seninle uğraşamam.’ dediği iddia edildi. Fatma Nur Uçar’a çok sinirlendiği öne sürülen TV8’in sahibi Acun Ilıcalı’yı araya giren yapım ekibinin sakinleştirdiği iddialar arasında yerini aldı.

FATMA NUR UÇAR DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Acun Ilıcalı ile gerginlik yaşadığı iddia edilen MasterChef Türkiye yarışmacısı Fatma Nur Uçar’ın bu gerginlik sonrasında yarışmadan diskalifiye olacağı iddiaları gündeme geldi. Ancak gerginlik sonrası araya giren yapım ekibinin Acun Ilıcalı’yı bu kararından vazgeçirdiği iddia edildi. Fakat Fatma Nur’un en ufak bir problem çıkarması halinde yarışmadan gönderileceği öne sürüldü.

 

Başa dön tuşu