GENEL

Başkan FİLİK’ten Çocuklara KARLI Karne Hediyesi

Bugün karnelerini alan çocuklara karne hediyesi olarak Yumurtalık Belediye Başkanı Türkeş Filik'in talimatıyla kamyonlarla getirilen ve Atatürk ve Barbaros ilkokullarının bahçelerine dökülen kar sayesinde, çocuklar eğlenceli vakit geçirdi.

Belediye ekipleri kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışının ardından ilçe merkezindeki öğrencilerin kar topu oynama hayalini gerçeğe dönüştürdü. Okulun bahçesine kamyonlarla taşınan kar sayesinde öğrenciler gönüllerince eğlendi.   Belediye Başkanı Türkeş Filik, yaptığı açıklamada, '' Belki de hayatlarında hiç kar görmeyen çocuklar için harekete geçtiklerini ve onlara güzel bir karne hediyesi olabileceğini düşündükleri için torosların eteklerinden kar taşıdıklarını söyleyerek çocuklarımızın gözlerindeki mutluluk bizimde yüzümüzü güldürdü.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim Dönemi 1.yarıyıl tatili karne gününde verdikleri emeklerden dolayı tüm öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizi kutlar, sağlıklı ve güzel bir tatil geçirmenizi dilerim. " dedi

Başa dön tuşu