GENEL

ÖTV indirimi hayata geçerse hangi araç kaç para olacak?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu, geçtiğimiz gece sosyal medya üzerinden olay yaratn bir video paylaşmış ve videosunda seçim öncesi yeni vaatler vermişti. Kılıçdaorğlu’nun yeni vaadi ise ÖTV indirimi oldu. Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi sosyal medyayı sallarken CHP’liler tarafından ÖTV vaadinin hayata geçmesi halinde hangi aracın kaç para olacağını gösteren bir tablo paylaşılmaya başlandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaorğlu, geçtiğimiz gece sosyal medya üzerinden olay yaratn bir video paylaşmış ve videosunda seçim öncesi yeni vaatler vermişti. Kılıçdaorğlu’nun yeni vaadi ise ÖTV indirimi oldu. Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadi sosyal medyayı sallarken CHP’liler tarafından ÖTV vaadinin hayata geçmesi halinde hangi aracın kaç para olacağını gösteren bir tablo paylaşılmaya başlandı. Kılıçdaroğlu’ndan gelen ÖTV vaadi sosyal medyaya damgasını vurmuştu. Geçtiğimiz gece sosyal medya hesabından paylaştığı videoda yeni seçim vaadini tek tek anlatan Kılıçdaroğlu, ÖTV indiriminden bahsetti. Kılıçdaroğlu’nun ÖTV vaadinin hayata geçmesi halinde hangi aracın kaç para olacağı da araştırılmaya başlandı. Konuyla ilgili özellikle CHP’liler araç fiyatlarını gösteren bir tablo paylaşmaya başladı.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ÖTV VAADİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, KYK borçlarının faizine yönelik verdiği vaat sonrasında yeni bir vaatle gündeme geldi. Geçtiğimiz gece şahsi sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaşan ve yeni vaadini tek tek en ince ayrıntısına kadar anlatan CHP lideri, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) ile ilgili vaadiyle gündeme bomba gibi düştü.

ÖTV İNDİRİMİ AÇIKLAMASI

CHP lideri, sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, motor hacmi 1600 cc ve altındaki otomobillerde Özel Tüketim Vergisi (ÖTV)’yi dörtte bir oranında indireceğini söyledi.

İLK OTOMOBİL İÇİN SIFIR ÖTV

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun daha önce gençlere verdiği sıfır ÖTV vaadi de hala geçerliliğini koruyor. Kılıçdaroğlu, ilk otomobilini alan gençler için sıfır ÖTV vaadinin hala geçerli olduğunu da belirtti. Araç almayı düşünenlere alımlarını bir süre daha ertelemeleri konusunda çağrı yapan Kılıçdaroğlu, ‘İktidarımızı bekleyin’ dedi.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN BU TABLO PAYLAŞILDI

Kılıçdaroğlu’nun ÖTV indirimi vaadinin hayata geçmesi halinde hangi otomobilin kaç para olacağına dair gelen sorulara yanıt olarak hazırlanan bir tablo sosyal medyada hızla paylaşılmaya başlandı. Özellikle CHP’liler tarafından paylaşılan tablo şu şekilde;

 

Başa dön tuşu