BÜYÜKŞEHİR

Zeydan Karalar’dan İlhan İrem Mesajı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar hayatını kaybeden duayen isim İlhan İrem için mesaj paylaştı.

Türk müziğinin duayen ismi İlhan İrem tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Böbrek hastası olan İlhan İrem 2016 yılından beri diyalize bağlıydı.

Efsane müzisyen İlhan İrem tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmesinin ardından sanat dünyasını üzüntülerini dile getirdi. Sanat camiasının acı gününde siyasiler de bir bir taziye mesajı başladı.

İlhan İrem’in ölümü sevenlerini ve sanat dünyasını yasa boğdu. Ünlü isimler, hayranlar ve siyasiler sosyal medyadan İlhan İrem’in ölümüne dair üzüntülerini dile getirdi. 67 yaşındaki İlhan İrem tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İlhan İrem böbrek rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu. 2016 yılında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. İrem, diyaliz makinasına bağlanmıştı. 67 yaşındaki müziğin duayeni tedavi gördüğü hastanede yaşama veda etti. Naif sesi ve kendine özgü tarzıyla efsaneleşen, Boşver Arkadaş, Konuşamıyorum, Anlasana, İşte Hayat gibi şarkıları ile hafızalara kazınan İlhan İrem’in ölümü için Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’da üzüntülerini dile getirdi.

ZEYDAN KARALAR’DAN TAZİYE MESAJI

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar İlhan İrem için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı. Zeydan Karalar attığı tweette “Türk müziğinin en önemli seslerinden” ifadesini kullanarak taziyelerini sundu. Zeydan Karalar Twitter hesabından “Türk müziğinin en önemli seslerinden biri olan İlhan İrem’i kaybettiğimizi üzülerek öğrendim. Değerli sanatçımıza Allah’tan rahmet diliyor, ailesine, sevenlerine ve müzik camiasına başsağlığı dileklerimi iletiyorum” dedi.

İMAMOĞLU VE YAVAŞ’TA TAZİYELERİNİ SUNDU

İlhan İrem’in ölümün ardından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu “Tarzı ve besteleriyle hepimizin zihninde” derken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’da İrem’in bir tweetini alıntılayarak “Müziğin eşsiz sesi” dedi.

 

Başa dön tuşu