SPOR

Konyaspor taraftarı Ali Koç’un önünde dans etti

Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Konyaspor’a karşı mağlup oldu. Merakla beklenen karşılaşma Eskişehir’de oynanırken liderliğe yükselen Fenerbahçe’den Konyaspor maçında kötü bir mağlubiyet geldi. Çok konuşulan karşılaşmada her iki takımda 10 kişi kalırken yüzü gülen taraf Konyaspor oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da karşılaşmayı tribünde takip ettiği görüldü.

Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Konyaspor’a karşı mağlup oldu. Merakla beklenen karşılaşma Eskişehir’de oynanırken liderliğe yükselen Fenerbahçe’den Konyaspor maçında kötü bir mağlubiyet geldi. Çok konuşulan karşılaşmada her iki takımda 10 kişi kalırken yüzü gülen taraf Konyaspor oldu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un da karşılaşmayı tribünde takip ettiği görüldü. Süper Lig’in dördüncü haftasında deplasmanda Konyaspor’la mücadele eden Fenerbahçe istediği galibiyeti elde edemedi. Liderliğini korumak isteyen sarı lacivertli takım 1-0’lık mağlubiyetle büyük bir hüsran yaşadı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un maçın son anlarında yaşadığı gerginlik yüzüne yansırken bir Konyaspor taraftarının Ali Koç’un olduğu tarafa doğru dönerek yaptığı sevinç dansı sosyal medyada gündem oldu.

SEZONUN İLK YENİLGİSİ

Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Konyaspor’la karşılaştı. Merakla beklenen karşılaşmada yüzü gülen taraf ev sahibi takım Konyaspor oldu. Maçı kazanarak liderliğini sürdürmek isteyen sarı lacivertliler 1-0’lık skorla büyük bir hüsrana uğradı. Eskişehir’de oynanan maçta sahadan mağlup ayrılan Fenerbahçe, sezon ilk yenilgisini Konyaspor’dan almış oldu.

KONYASPOR TARAFTARINDAN GALİBİYET DANSI

Konyaspor’un 1-0’la kazandığı maçın ardından ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmayı tribünden takip eden Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un olduğu tarafa doğru dönen bir Konyaspor taraftarı takımının galibiyetini ‘Konyalım’ şarkısında yaptığı dansla kutladı. Ali Koç’un olduğu tarafa doğru sevinç dansı yapan Konyaspor taraftarının bu anları diğer taraftarların cep telefonu kameralarına an be an yansıdı. Sosyal medyanın da gündemine oturan dansa yorum ve beğeni yağdı.

Başa dön tuşu