SPOR

Şirketleşme Kararı Alındığı Külliyen Yalan…

Başkanı Sancak, yaptığı açıklamada "Çok değerli ADS taraftarları bazı sosyal medyada gizli kongre yapıldığı ve şirket kararı alındığı yazılmakta. Mayıs ayında tüzük kongresi yapılmıştır ve alenen yapılmıştır. Aidatı ödemeyen, eski yönetimlerin adamları üyelikleri düşürülmüştür.

ŞİRKETLEŞME kararı alındığı külliyen yalan.

Tüzükte yapılan değişiklikler. 1- Başkanlığa aday adayı olacak olanlar  kulübe 2 milyon bağış yaparak aday adayı olabilecektir. 2- Aidatlarını ödemeyenler belli bir süre sonra üyelikten men edilecektir. 3- Mevcut başkan ölürse yönetim kurulu üyelerinden biri kongreye kadar başkanlığı yürütecek.Başkanlığı Yüretecek olan yönetim kurulu üyesi adayı olmak isterse oda 2 milyon TL bağış yapacaktır." vs vs.ADANADEMİRSPOR kimsenin kuklası ve oyuncağı olmıyacaktır.hava olsun diye isim yapayım diye kimseaday olmaya kalkmaz o zaman.yapılan bu değişiklikler ADS nin geleceği için yapılmıştır. NOKTA

ADANADEMİRSPOR'u şirket yapmaya niyetim yok ama eni sonu şirket olmak zorunda hatta bütün kulüpler şirket olmak zorunda şayet bir gün şirketleşme gündeme gelirse ben açıklamayı çıkar yaparım ve kongre üyelerin 3/2 çoğunluğuyla karar alınır.

GİZLİ gündemimiz yok. NOKTA" şekinde konuştu.

Başa dön tuşu