GENEL

Avcılar’da 2 metrobüs kafa kafaya çarpıştı: Yaralılar var

İstanbul Avcılar’da iki metrobüsün kafa kafaya çarpıştığı kazada çok sayıda kişinin yaralandığı öğrenildi. Kazanın ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpışan iki metrobüsün içinde bulunan yolcular yaralandı. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ediyor.

Avcılar’da meydana gelen metrobüs kazası yürekleri ağza getirdi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle kafa kafaya çarpıştığı öğrenilen metrobüslerin içindeki yolcular yaralandı. Büyük korku ve paniğin yaşandığı kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale etmeye başladı. İtfaiye ve polis ekipleri de kaza yerine ulaştı.

YARALILAR VAR

İstanbul’un Avcılar ilçesinde meydana gelen metrobüs kazası sonucunda çok sayıda kişinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. İhbar üzerine kaza yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara müdahale ederken itfaiye ekiplerinin de çalışmaları devam ediyor. Polis ekipleri ise kaza yerinde geniş güvenlik önlemleri aldı ve metrobüs yolu trafiğe kapatıldı.

METROBÜS SEFERLERİ DURDU

Meydana gelen kaza sebebiyle metrobüs yolu trafiğe kapatılırken metrobüs seferleri de durdu. Kaza sonrasında yolda bekleyen metrobüsteki yolcular araçlardan indi ve metrobüs yolundan yürüyerek duraklara geldi. Vatandaşların metrobüslerden inerek metrobüs yolundan yürüdüğü anlar ise cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

CAMLARI KIRIP DIŞARI ÇIKTILAR

Kazayla ilgili aktarılan bilgilere göre bazı vatandaşlar camları kırarak kaza yapan metrobüsten dışarı çıktı. Bazı vatandaşların ise kaza sebebiyle içeride sıkıştığı öğrenildi.

Başa dön tuşu