MEDYA

Ezgi Mola ile Gülse Birsel Arasında Kriz

Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı'nda büyük bir değişiklik yaşandı

Türkiyenin en güçlü senaristlerinden Gülse Birsel’in merakla beklenen Yılbaşı filminin oyuncu kadrosunda büyük bir değişiklik yaşandı.

Gülse Birsel’in geçtiğimiz aylarda başrolünde Demet Evgar’ın oynayacağı bir film için Netflix ile el sıkıştığı ancak Evgar’ın hamile olduğunu öğrenmesinin ardından projenin ertelendiği öğrenilmişti. Birsel o süreçte Disney ile el sıkışmıştı. Gülse Birsel’in Disney Plus için çekeceği filmde ayrılık yaşandı.

Yalan Dünya, Avrupa Yakası, Jet Sosyete gibi dizileri ile Türk televizyonlarına nefes aldırttıran başarılı kalem Gülse Birsel Disney Plus için Yılbaşı adında bir film çekmeye hazırlanıyor. Gülse Birsel’in Yılbaşı filminin oyuncu kadrosu şampiyonlar ligi gibi isimlerle donatılmıştı. Ancak kadrodan bir isim filmde veda etti.

Gülse Birsel’in yeni filmi Yılbaşı’nın kadrosunda başarılı oyuncular Ezgi Mola, Büşra Pekin, İrem Sak, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum ve Ayta Sözeri gibi isimler yer alacaktı. Ancak kadrodan Ezgi Mola ayrıldı. Okuma provaları dahi yapılan filmde Ezgi Mola ile Gülse Birsel arasında anlaşmazlık yaşandı.

Kulislerde Ezgi Mola’nın karakteriyle ilgili bir değişiklik yapmak istediği ancak Gülse Birsel’in bunu kabul etmediği konuşuluyor. İki ismin anlaşamaması üzerine Masumlar Apartmanı dizisiyle büyük bir parlama yapan Mola’nın filmden ayrıldığı öğrenildi.

EZGİ’NİN YERİNE ŞEBNEM GELDİ!

Ezgi Mola’nın karakterinde yapmak istediği değişikliği Gülse Birsel kabul etmeyince Mola filmden ayrılmıştı. Ezgi Mola’nın yerine yine güçlü bir oyuncu geldi. Ezgi Mola’nın yerine bir zamanlar beraber oynadığı rol arkadaşı Şebnem Bozoklu geldi.

Başa dön tuşu