MEDYA

Sarah Jessica Parker Karaköy’de Türkçe Konuştu!

Sex and the City dizisinin yıldız ismi Sarah Jessica Parker Karaköy'de görüntülenmişti. Parker'ın Türkçe konuşması dikkat çekti.

Dünyaca ünlü Sex and the City dizisinin yıldız ismi Sarah Jessica Parker bu yaz parası eriyen Türkiye’yi tercih eden Hollywood yıldızlarından.

Altın Küre ve Emmy ödüllü Hollywood’un göz bebeği Sarah Jessica Parker önceki akşam Karaköy’de bir restorandan çıkarken görüntülenmişti. İstanbul’a gelen ünlü oyuncuyu mekandakiler tanımakta zorlanır ve ihtimal vermezken yıldız isim mekan çıkışı muhabirlerle Türkçe konuştu.

Karaköy’de mekan çıkışı aracı aracını beklerken arkadaşları ise basının görüntü almaması için yıldız oyuncu Parker’ın önünde adeta siper oldu.

Sex and the City adlı dünyaca ünlü yapımın yıldız ismi Sarah Jessica Parker muhabirlerin “Türkiye’ye hoş geldiniz. Tatil için mi, yoksa bir proje için mi buradasınız?” sorusuna Türkçe yanıt verdi. Güzel oyuncu muhabirlere gülümseyerek “Çok sağ ol” diyerek Türkçe yanıt verdi.

Sarah Jessica Parker’ın iş için mi tatil için mi Türkiye’de olduğu merak edilmişti. Ünlü yıldızın tatil için Bodrum’da olduğu ve iki günlüğüne de İstanbul’a gelerek turistik gezi yapacağı öğrenildi..

Başarılı yıldız Sarah Jessica Parker’da doların Euro’nun karşısında TL’si eriyen Türkiye’de çok çok ucuz lüks tatil yapmanın keyfine varırken Türk vatandaşlar ise uçuk bir hal alan kira dahi ödeyemiyor ve suya 4 TL ödüyor.

Başa dön tuşu