GENEL

Yoğun bakımda yatan yaşlı kadına işkence görüntüleri infial yarattı

Özel bir hastanede çekildiği iddia edilen bir videoda yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadına yapılanlar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İnternete düşen ve hızla yayılan görüntülere tepkiler çığ gibi büyürken yaşlı kadının yüzüne para saçıldığı ve erkek bir sağlıkçının ‘Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık’ dediği duyuluyor.

Yoğun bakımda yatan yaşlı bir hastaya yapılanlar infial yarattı. Erkek bir sağlık çalışanının özel bir hastanede yoğun bakımda yatan yaşlı kadına yaptıkları ve söyledikleri tepki çekti. Yaşlı kadına yapılan işkencenin görüntüleri sosyal medyada hızla yayılırken sağlık çalışanı tarafından kullanılan ifadeler pes dedirtti. İşte herkesi ayağa kaldıran olayla ilgili tüm detaylar…

‘SAĞ BÖBREĞİNİ ALACAĞIM’

Özel bir hastanede yoğun bakımda yatan yaşlı bir kadına erkek bir sağlık çalışanı tarafından yapılanlar görenleri şaşkına çevirdi. İnternete düşen bir videoda, özel bir hastanede çalıştığı iddia edilen erkek sağlık görevlisinin yoğun bakımda yatan yaşlı kadına işkence yaptığı görülüyor. Elindeki kağıt paraları yaşlı kadının yüzüne atan sağlık çalışanı, ‘Alsana kız paraları. Yapıştır. İki milyon dolar bırakıyorum, yarın dört milyon dolar olarak geri alacağım. Anlaştık mı? Paralar… Paralar. Bu paraları sana niye veriyorum biliyor musun? Çünkü senin sağ böbreğini alacağım. Bu paralar böbreğine karşılık. Sağ böbreğine yetmez mi bu paralar?’ dediği duyuluyor.

VİDEOYU ÇEKEN KİŞİDEN SKANDAL SÖZLER

Tüm bunlar yaşanırken videoyu çeken kadın çalışanın ise ‘Küfür etsene. Al … sok bu paraları böbreğini satacağım desene’ diyerek akıl verdiği duyuluyor.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI

Sosyal medyada hızla yayılan ve çok sayıda kişi tarafından paylaşılan skandal görüntülere tepki yağdı. Videoyu izleyen vatandaşlar yetkilileri göreve çağırarak gerekenin yapılmasını istedi. Henüz resmi makamlardan herhangi bir açıklama gelmedi.

Başa dön tuşu