MEDYA

Maraşlının Mahur’u Alina Boz “Zengin Kız” ile ekranlara dönüyor

ATV ekranlarında yayınlanan Maraşlı dizisinin başrollerini Burak Deniz ile paylaşan Alina Boz'un yeni dizisi merak ediliyordu. Hayranlarının ekranlarda görmeyi heyecanla beklediği güzel oyuncudan nihayet haber geldi. Alina Boz Zengin Kız dizisi ile ekrana geri dönmeye hazırlanıyor.

Dizi dünyasının aranan yüzlerinden olan güzel oyuncu Alina Boz nihayet ekrana geri dönüyor. Son olarak Burak Deniz ile birlikte rol aldığı Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat veren Alina Boz bir süredir ekranlardan uzak kalmıştı. Güzel oyuncunun hayranları ekranı döneceği tarihi büyük bir heyecanla bekliyordu. Nihayet Alina Boz’dan hayranlarına müjdeli haber geldi. FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Zengin Kız dizisinin başrolü olan Alina Boz yakında yeniden izleyiciyle buluşacak.

ALİNA BOZ ZENGİN KIZIN BAŞROLÜ

Güzelliği ve performansı ile son dönemlerini aranan isimlerinden biri hale gelen Alina Boz son olarak Maraşlı dizisinde Mahur karakterine hayat vermişti. Alina Boz’un Maraşlı’dan sonra hangi projede yer alacağı da izleyiciler tarafından merak ediliyordu. Nihayet merakla beklenen o güzel haber geldi. Alina Boz, Disney Plus projelerinin ardından Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan Med Yapım imzalı Zengin Kız dizisinin başrolü olacak. Şu an için kesinleşmiş bir durum yok, ancak güzel oyuncu ile görüşmelerin başladığı öğrenildi

FOX TV EKRANLARINDA YAYINLANACAK

Alina Boz’un Disney Plus ile yaptığı anlaşma sebebiyle sadece Fox TV ekranlarında yayınlanan diziler de oynayabileceği biliniyor. Bu sebeple de Med Yapım imzalı zenginkız dizisinin başrolü Alina Boz olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Merve Girgin in oturduğu zengin kız dizisinde sevilen oyunculardan Nazan Kesal da rol alıyor. Zengin Kız dizisinden gelen teklifi kabul etmesi halinde Alina Boz, Zeynep isimli bebek bakıcısına hayat verecek. Fakir bir hayat yaşayan ancak zengin olmaya özenen Zeynep’in eline doğum gününde yüklü miktarda bir para geçecek. Ancak bu para Zeynep’i zenginlik hayallerine ulaştırmakla birlikte hayatının sınavını vermesine sebep olacak.

Başa dön tuşu