SPOR

Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü? Paraları geri aldı mı?

Türkiye’nin gündeminden düşmeyen dolandırıcılık davasında her gün yeni bilgiler geliyor. Arda Turan’ın açıklamalarıyla tekrardan gündemde olan konuyla ilgili Emre Belözoğlu da açıklama yapmış. En son Fatih Terim’in de açıklama yapmak zorunda kaldığı davada bugün ise iddialar farklı yönde.

Seçil Erzan’a para veren kişiler arasında olduğu iddia edilen Semih Kaya için, Seçil Erzan’ı döverek paralarını geri aldığı iddia edildi. Konuyla ilgili Semih Kaya’nın henüz hiç bir açıklama yapmadığı olay Türkiye’de konuşulmaya devam edecek gibi duruyor.

Semih Kaya Seçil Erzan’ı dövdü mü?

Eski Galatasaraylı futbolcu Semih Kaya’nın Seçil Erzan’ı dövdüğü iddia ediliyor. Ancak Seçil Erzan tarafından dayak veya darpla ilgili Semih Kaya hakkında bir açıklama bulunmuyor.

Semih Kaya parasını geri aldı mı?

Nevşin Mengü’nün Youtube programına konuk olan gazetesi Lube Ayar “Semih Kaya evine giderek kızı darp edip tehdit ederek parası aldığı konuşuluyor” diyerek açıklama yaptı. Lube Ayar, Semih Kaya’nın parasını aldığı ve faizleriyle birlikte ana paranında üzerine paraları aldığı iddia ediliyor.

İddiaya göre Semih Kaya’nın illegal durumu ponzi sisteminin farkında olarak evine giderek parasını aldığı iddia ediliyor.

Başa dön tuşu