SPOR

Fenerbahçeli taraftarlar Beşiktaş derbisine alınmayacak

Futbolseverler, Pazar günü oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Beşiktaş’ın ev sahipliği yapacağı dev derbi öncesinde Fenerbahçe taraftarını çılgına çeviren bir karara imza atıldı. Heyecanla beklenen derbiye sarı lacivertli taraftarların alınmayacağı açıklandı. Misafir tribünü için ayrılan koltukların ise Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulacağı öğrenildi.

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı öncesinde sosyal medya ayağa kalktı. Dev derbiyi stadyumda izlemek isteyen Fenerbahçe taraftarları derbiye alınmayacaklarını öğrendi. Bu karara tepki gösteren sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyada binlerce paylaşım yaptı. Beşiktaş’tan derbi bilet fiyatlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Misafir tribünü için ayrılan koltukların da Beşiktaş taraftarları için satışa sunulacağı bilgisine ulaşıldı.

DERBİ BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde misafir tribünü için ayrılan koltuklar Beşiktaşlı taraftarlar için satışa sunulacak. Beşiktaş’tan derbi bilet fiyatlarıyla ilgili açıklama geldi. Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi bilet fiyatları şöyle;

– Kategori 1: 1540 TL

– Kategori 2: 1400 TL

– Kategori 3: 1130 TL

-Kategori 4: 995 TL

– Kategori 5: 915 TL

-Kategori 6: 740 TL

– Kategori 7: 285 TL

– Kategori 8: 270 TL

– Kapalı Üst: 840 TL

– VIP 100: 4580 TL

– VIP 101-126: 3800 TL

FENERBAHÇE TARAFTARLARI STADA ALINMAYACAK

2 Ekim 2022 Pazar günü Vodafone Park’ta oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesinde Fenerbahçeli taraftarlarla ilgili alınan karar sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Fenerbahçe taraftarlarının derbi maçına alınmayacağına dair açıklamanın ardından sarı lacivertli taraftarlar sosyal medyadan binlerce paylaşım yaparak duruma tepki gösterdi. Söz konusu kararın güvenlik gerekçesiyle alındığı belirtildi.

 

 

Başa dön tuşu