GENEL

“Ekonominin canlanması için sıcak paraya ihtiyaç var”

İş Kadınları Derneği (İŞKAD)Başkanı Belgin Özçelik, yardımcısı Huriye Yamanyılmaz, Genel Sekreter Berman Mantı ve YK Üyesi Selma Altunsüzen, yeni açıklanan KOSGEB’den KOBİ’lere 50 Bin liraya Kadar İşletme Sermayesi Kredi Faiz Desteğiyle ilgili detaylı bilgi almak için KOSGEB Müdürü Hüseyin Şen’i ziyaret etti.

 

ÖZÇELİK, “KREDİ İMKANI KOBİ’LERE CANSUYU OLACAKTIR”

KOSGEB’in KOBİ’lere 50 Bin liraya Kadar İşletme Sermayesi Kredi Faiz Destek imkanından kimlerin faydalanıp, faydalamayacağını birinci ağızdan öğrenmek istedikleri için KOSGEB Müdürü Hüseyin Şen’i ziyaret ettikleri ifade eden Başkan Özçelik, “Yeni açıklanan krediyle ilgili üyelerimize daha sağlıklı bilgi verebilmek adına sizlerden detaylı bilgi almaya geldik. Bu günlerde ekonominin canlanması için piyasada dönen sıcak paraya ihtiyacı var. Tam çözüm olmasada kullanıcılarını nefes aldıracak nitelikte güzel bir proje. Bu imkanın tüm KOBİ’ler için faydalı bir cansuyu olacağını düşünüyorum.” dedi.

 

ŞEN, “ÜYELİKLER GÜNCEL OLMALI”

KOSGEB Müdürü Hüseyin Şen, KOSGEB’in desteklediği sektörlerde faaliyet gösteren KOBİ’lerden üyelikleri güncel olup, başvuruda bulunanlar 50 Bin TL. Kredi alabileceğini, alınacak bu kredi bir yıl ödemesiz sonra 3’er aylık 8 eşit taksitlerle geri ödeneceğini söyleyerek program kapsamında bankalar üzerinden kullandırılacak 50.000 TL. kredinin faiz oranının tamamının KOSGEB tarafından karşılanacağını belirtti.

Başa dön tuşu