GENEL

Atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’de yayımlandı

Atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Yayımlanan karara göre, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile İller Bankası Genel Müdürlüğü’ndeki boş pozisyonlara yeni isimler atandı. Bazı isimler ise görevden alındı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasını taşıyan karar kapsamında, Strateji ve Bütçe Başkanlığında açık bulunan Devlet Yardımları Genel Müdürlüğü’ne Murat Deliçay atandı. Sektörler ve Kamu Yatırımları Genel Müdür Yardımcısı ise Tolga Balcı oldu.

ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasını taşıyan bazı bakanlık, kurum ve kuruluşlara ilişkin atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Bu kapsamda Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan başmüfettişliğe, müfettiş Fulya İnci atandı. Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Abdulkadir Arslanboğa,Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Özkan Kaya ve Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüsnü Yıldız ise görevden alındı.

UŞAK, BURDUR, AMASYA, AKSARAY VE BİNGÖL’E YENİ ATAMALAR

Resmi Gazete’de yayımlanan atama ve görevden alma kararları kapsamında, Bingöl Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne İsa Gülgür, Uşak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Bülent Güngör, Aksaray Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Ali Özcan, Amasya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Zafer Bektaş, Burdur Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne Ali Zeren atandı.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI ATAMALARI

Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda açık bulunan Ordu İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Yener Oba atandı. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığı görevine İbrahim Aktürk getirildi.

İLLER BANKASI ATAMALARI

Atama kararları kapsamında, İller Bankası Genel Müdürlüğü’nde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına Onuray Gözütok ile Erdoğan Topcu atandı.

Başa dön tuşu