MEDYA

Ekranların yakışıklı prensi Alp Navruz paylaşılamıyor! 30 diziden teklif aldı sonunda kararını verdi, başladığı yere dönüyor

Son olarak Ayça Ayşin Turan ile birlikte Ada Masalı dizisinde rol alan yakışıklı oyuncu Alp Navruz, yapımcıların gözdesi oldu. Yeni sezon öncesinde ekranların yakışıklı prensine 30 diziden teklif gitti. Senaryoların hepsini okuyan Alp Navruz sonunda kararını verdi. İşte Alp Navruz’un yeni projesi…

Yakışıklılığı ve etkili oyunculuğu ile genç kuşağın aranan yüzlerinden olan Alp Navruz son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı dizisinde Ayça Ayşin Turan ile başrolleri paylaşmıştı. Yaz dizisi olarak bağışlayan ada Masalı yeni sezonda da devam etmişti ancak düşen reytingler sebebiyle final kararı alınmıştı.

2022 yeni sezon hazırlıkları kanallarda hız kesmeden devam ederken yakışıklı oyuncu Alp Navruz da yapımcılarının gözdesi oldu. Yeni sezonda ünlü oyuncuya dizi teklifleri yağdığı öğrenildi. 30’dan fazla proje okuyan Alp Navruz sonunda kararını verdi ve yeni projesi ile prensipte anlaştı.

Ada Masalı dizisinde birlikte başrolleri paylaştığı Ayça Ayşin Turan ile aşk yaşayan Alp Navruz, yeni sezon öncesi oldukça yoğun. Henüz herhangi bir dizi ile anlaşmayan Alp Navruz’a adeta yapımcılardan teklif üstüne teklif yağıyor. Şu ana kadar 30’dan fazla proje okuduğu iddia edilen ünlü oyuncu Nihayet kararını verdi. Yeni sezonda ekranlara Geri dönmeye hazırlanan Alp Navruz başladığı yere dönecek. Alp Navruz’un uzun yeni projesi TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

30’DAN FAZLA TEKLİF GİTTİ

Yakışıklılığı ile genç kızların sevgilisi haline gelen başarılı oyuncu Alp Navruz yeni sezon için yapımcıların hedefinde. Şu ana kadar 30 senaryo okuduğu öğrenilen Yakışıklı oyuncu İçine sinen bir iş çıkana kadar bekleme kararı alınmıştı. Ada Masalı dizisinde yaşadığı akıbeti yaşamak istemeyen Alp Navruz sonunda aradığı projeyi buldu. Genç oyuncunun Gold Film imzalı Cennetin Çocukları isimli proje ile anlaşma aşamasında olduğu öğrenildi.

YUVAYA GERİ DÖNÜYOR

Oyunculuk kariyerine Fazilet Hanım ve Kızları dizisi ile başlayan Alp Navruz asıl çıkışını ise TRT 1 ekranlarında Alina Boz ile başrollerini paylaştığı elimi bırakma dizisi ile yaşamıştı. Etkili oyunculuğu ile çok sevilen Alp Navruz yeniden TRT 1 ekranlarına Geri dönmeye hazırlanıyor. Alp navruz’un anlaşma sağladığı Cennetin Çocukları dizisi yeni sezonda TRT 1’de yayınlanacak. Dizi ile ilgili çalışmalar devam ederken kanalında bu diziye çok önem verdiği öğrenildi. Dizinin başrolünde ise yine başarılı oyunculardan Ayça Bingöl yer alıyor. Ayça Bingöl’ün dizide Cennet karakterine Hayat vereceği öğrenildi.

HENÜZ PARTNERİ BELLİ OLMADI

Yeni sezon öncesi teklif üstüne teklif alan Alp navruz’un bu dizinin hikayesini çok beğendi öğrenirdi. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Cennetin Çocukları dizisi Atike Hınçlıer’in Yürek Çıkmazı isimli kitabından uyarlandı. Dizinin senaryosunu ise Ayça hocaoğulları ve Vilmer Özçınar kalemi alıyor.

Cennetin çocukları dizisinde tırnakları ile hayata tutunmaya çalışan Yalnız bir kadının çocuklarının gerçek hikayeleri konu alınacak. Alınan bilgiye göre Alp Navruz da bu hikayeden çok etkilendi. Şimdi izleyiciler Cennetin Çocukları dizisinde Alp Navruz’un partnerinin kim olacağını merak ediyor.

Başa dön tuşu