GENEL

Doya Doya Moda Selen kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Selen Özcan Instagram hesabı

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda’nın yeni sezonu da ilgiyle takip ediliyor. Yepyeni yarışmacılarla yeni sezonda da ekranda fırtına gibi esen programda zaman zaman gergin anlar da yaşanıyor. En tarz olmak için mücadele eden ve en şık benim diyen yarışmacıların katıldığı programın yeni sezon yarışmacıları da bir hayli dikkat çekiyor.

Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Doya Doya Moda’nın yeni sezonu da ilgiyle takip ediliyor. Yepyeni yarışmacılarla yeni sezonda da ekranda fırtına gibi esen programda zaman zaman gergin anlar da yaşanıyor. En tarz olmak için mücadele eden ve en şık benim diyen yarışmacıların katıldığı programın yeni sezon yarışmacıları da bir hayli dikkat çekiyor. Doya Doya Moda’nın yeni sezonunda en dikkat çeken isimlerden biri de Selen Özcan oluyor. Çıkışları ve verdiği tepkilerle gündemden düşmeyen Selen Özcan, son olarak jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu ile yaşadığı tartışmayla gündeme geldi. Peki, Doya Doya Moda Selen kimdir, kaç yaşında? Doya Doya Moda Selen Özcan nereli? Doya Doya Moda Selen Özcan Instagram hesabı nedir? İşte tüm merak edilenler…

SELEN ÖZCAN KİMDİR?

Doya Doya Moda’nın yeni sezon yarışmacıları arasında yer alan Selen Özcan, 24 yaşında aslen Kayserili ve İstanbul’da yaşıyor. Koç burcu olan Selen Özcan, Hukuk Fakültesi son sınıf öğrencidir. Geçtiğimiz aylarda Lezzet Düşkünleri adlı programa katılan Selen, programa kardeşiyle katılmıştı. Tarzına ve kombinlerine çok güvendiğini söyleyen Selen, programda uzun süre kalacağını iddia ediyor.

SELEN ÖZCAN INSTAGRAM HESABI NEDİR?

Doya Doya Moda yarışmacısı Selen Özcan’ın Instagram kullanıcı adı selenozcaan’dır.

GÜLŞAH SARAÇOĞLU İLE KAVGASI GÜNDEM OLDU

Doya Doya Moda’nın iddialı yarışmacılarından biri olan Selen Özcan’ın programın 29 Temmuz 2022 Cuma gününe ait haftanın finali bölümünde jüri üyesi Gülşah Saraçoğlu ile kavgası gündeme bomba gibi düştü. Selen ve Gülşah Saraçoğlu arasında kısa süreli tansiyon yükselirken öfkelenen Saraçoğlu, stüdyoyu terk etti.

Başa dön tuşu