MEDYA

Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu 2. Sezon yayın tarihi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, ikinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yaz tatili bitti ve artık diziler yavaş yavaş ekrana geri dönmeye başladı. TRT’nin sevilen dizilerinin başında gelen Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezon yayın tarihi de merakla araştırılmaya başlandı. Sevilen dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu.

Alparslan Büyük Selçuklu hayranları yeni sezon için gün sayıyor. Dizinin yeni sezonunun başlamasına artık çok az bir süre kaldı. Geçtiğimiz sezon yine ekrana damga vuran bölümlerle izleyicisinin karşısına çıkan sevilen dizinin yeni sezonda da başarısını devam ettirmesi ve reytingleri sallaması bekleniyor. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon ne zaman başlıyor? Alparslan Büyük Selçuklu 2. sezon yayın tarihi açıklandı mı? Alparslan Büyük Selçuklu yeni sezon hangi gün? İşte tüm merak edilenler…

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU GERİ DÖNÜYOR

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu, yeni sezonuyla geri dönüyor. İkinci sezonunda da yine ekranı sallamaya devam edecek olan dizi büyük bir merakla bekleniyor. Barış Arduç’un başrolünde olduğu dizinin ikinci sezonunun ilk bölümü merakla bekleniyor. Yeni sezona doğru heyecanın giderek arttığı günlerde dizinin hayranları yeni sezon yayın tarihini araştırmaya başladı.

ALPARSLAN BÜYÜK SELÇUKLU YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Alparslan Büyük Selçuklu dizisinin yeni sezonuna artık sadece sayılı günler kaldı. Sevilen dizi yepyeni bölümleriyle geri dönüyor. Alparslan Büyük Selçuklu, 19 Eylül 2022 Pazartesi akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle saat 20.00’de TRT 1’de sevenleriyle buluşacak.

TEKRAR BÖLÜMÜ YAYINLANACAK

Alparslan Büyük Selçuklu’nun yeni sezonuna sayılı günler kalırken sevilen dizinin tekrar bölümü 12 Eylül 2022 Pazartesi (bu akşam) saat 20.00’de TRT ekranlarında olacak.

Başa dön tuşu