SARIÇAM

Cami Temizlik Ekibi Ara Vermeden Çalışıyor

Sarıçam Belediyesi yetkilileri, cami temizlik ekibinin 2 yıla yakın bir süredir çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirterek, “Ekiplerimiz yapılan planlama ile belirlenen aralıklarla ilçemizde bulunan camilerin temizliğini yapıyorlar.”dedi.

Yetkililer, ilçelerine bağlı mahallelerde bulunan bütün camilerin genel temizliğinin belirlenen aralıklarla düzenli olarak yapıldığını kaydetti. Sarıçamlıların camilerde daha temiz bir ortamda ibadetlerini yapma imkânına kavuşmaları için ekiplerin cami içini ve dışını da temizlediklerini belirten yetkililer,  “Başkan Bilal Uludağ’ın talimatları doğrultusunda kurulan ekibimiz, camilerimizin temizliğini detaylı bir şekilde yapıyorlar. Ayrıca temizliğin dışında sıcak su temini için camilerimizin büyük çoğunluğunda da güneş enerjisi takıldı. Yine bazı camilerimizden gelen istek doğrultusunda onarım işleri de yapıldı.”dediler.

Uygulamadan çok memnun olduklarını dile getiren sarıçamlılar ise Belediye Başkanı Bilal Uludağ’a ve ekibine verdikleri bu güzel hizmet nedeniyle teşekkür ettiler.

Başa dön tuşu