SPOR

Fenerbahçe Taraftarı Unutulmayacak Bir Rezilliğe İmza Attı

Fenerbahçe Dinamo Kiev maçında rakip takımdan gol yiyince ülkesi Ruslar tarafından işgal altında olan Ukrayna'lılara Putin sloganı atarak utanca imza attı!

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme turu rövanş maçında Türk takımı Fenerbahçe Ukrayna ekibi Dinamo Kiev’i konuk etti.

İlk maçta iki takımda gol bulamamış ve 0-0 berabere kalmıştı. Maçın ikinci yarı 57. dakikasında Dinamo Kiev’den Buyalskiy ağları buldu. Ukrayna ekibi maçta 1-0 öne geçti.

Ancak tam da bu gol sonrası Fenerbahçe tribünlerinden unutulmayacak bir rezilliğe imza atıldı!

Fenerbahçe tribünlerinden Kiev’in golünün ardından Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’ndaki tüm tribünler Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin lehine tezahürat yaparak bir rezilliğe imza attı.

Ukrayna bir yıla yakın süredir Rusya ile sıcak savaş halinde.. Rus güçleri Ukrayna’yı işgal etmiş ve bu durum tüm dünyadan tepki görmüştü. Ukrayna’da vatandaşlar şehirlerini terk etmek zorunda kalmış kalanlar ise savaşın içinden savaşa karşı yaşamlarını sürdürmeye devam etmeye çalışıyorken Fenerbahçe tribünleri yedikleri bir golü sindiremeyip savaş suçlusu olarak anılan Putin lehine Ukrayna’lıların yüzlerine bakarak slogan attı.

Sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlara büyük tepki vardı. Kullanıcılar “Rusya’yı destekleyen biri bile olsan şu yapılan tam anlamıyla rezillik, küçüklük, çirkefliktir. Karşında savaş mağduru bir halk var ve sırf gol yedin yenik duruma düştün kendi takımın başarısız oldu diye savaşta şehirlerini, evlerini, sevdiklerini kaybeden adamlara karşı şu sloganı atıyorsun. Fenerbahçe her kaybettiğinde böyle bu kadar çirkef bir camia yok” yorumları yapıldı.

Başa dön tuşu