SPOR

Onyekuru Fenerbahçe’ye yaptığı el hareketiyle taraftarı çıldırttı

Kadıköy’de nefes kesen Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması ekrana geldi. Futbolseverlere seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleten her iki takım oyuncuları muhteşem performansıyla geceye damga vururken Adana Demirspor oyuncusu Onyekuru ve Belhanda’nın yaptığı bazı hareketler ise taraftarı çıldırttı. Hem stadyumdaki hem de ekran başındaki Fenerbahçe taraftarları iki futbolcunun centilmenlik dışı hareketlerine tepki gösterdi.

Kadıköy’de nefes kesen Fenerbahçe-Adana Demirspor karşılaşması ekrana geldi. Futbolseverlere seyir zevki yüksek bir karşılaşma izleten her iki takım oyuncuları muhteşem performansıyla geceye damga vururken Adana Demirspor oyuncusu Onyekuru ve Belhanda’nın yaptığı bazı hareketler ise taraftarı çıldırttı. Hem stadyumdaki hem de ekran başındaki Fenerbahçe taraftarları iki futbolcunun centilmenlik dışı hareketlerine tepki gösterdi. Fenerbahçe, evinde güçlü rakibi Adana Demirspor’u 4-2 mağlup etti. Fenerbahçeli taraftarlar bir yandan galibiyetin tadını çıkarırken bir yandan da Adana Demirspor futbolcuları Onyekuru ve Belhanda’nın yaptığı centilmenlik dışı hareketlere tepki gösterdi. Belhanda ve Onyekuru, mücadele içerisinde imalı hareketler yaparken Onyekuru’dan karşılaşma sonrasında da tepki toplayan bir paylaşım geldi.

4 YILDIZ İŞARETİ TEPKİ ÇEKTİ

Galatasaray’ın eski futbolcusu Onyekuru ve Belhanda, Fenerbahçe-Adana Demirspor maçında taraftarı kızdıran hareketler yaptı. İlk olarak Belhanda, korneri kullanırken Fenerbahçe taraftarına 4 yıldız işareti yaptı. Hemen ardından Adana Demirspor, Onyekuru’nun asistinde Dzyube ile ikinci dölünü buldu. Bu esnada Onyekuru, gol sevincini Fenerbahçeli tribünlere doğru yaşadı ve ‘ağlama’ hareketi yaptı. Onyekuru’nun yaptığı bu gol sevinci tepki topladı. Onyekuru’nun Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus’a karşı sergilediği tavır ve 4 işareti yaptığı anlar da sosyal medyada yoğun tepkiye neden oldu.

ONYEKURU’DAN FLAŞ PAYLAŞIM

Maçın Belhanda’dan sonra en çok konuşulan ve tepki gören futbolcularından biri olan Onyekuru, maç bittikten sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla da tüm tepkileri üzerine çekti. Sosyal medya hesabından sevinç fotoğrafını paylaşan Onyekuru, ‘4. yıldızı alana kadar sakin olun’ notunu ekledi. Fenerbahçeli taraftarlardan bu paylaşıma çok büyük tepkiler geldi.

Başa dön tuşu