SEYHAN

Adana’da kaybolan Ömer Akdağ 33 gündür aranıyor

Adana Seyhan'da 2 Temmuz günü evden çıkan Ömer Akdağ’dan Ailesi 33 günden bu yana haber alamıyor. Kayıp Ömer Akdağ ekipler tarafından da her yerde aranıyor.

Adana’nın Seyhan ilçesine bağlı sarı Hamzalı Mahallesi’nde 2 Temmuz günü evinden çıkan Ömer Akdağ bir daha geriye dönmedi. Ağabeyi Murat Akdağ kardeşini telefonla aradı ancak telefonuna ulaşılamadı. Bunun üzerine aile polise giderek kayıp ihbarında bulundu.

33 günden bu yana haber alınamıyor

2 Temmuz tarihinde Adana’daki evinden çıkan ve bir daha geri dönmeyen Ömer Akdağ 33 günden bu yana polis ekipleri tarafından her yerde aranıyor. Ağabey Murat Akdağ, kardeşiyle birlikte tekstil atölyesinde çalıştıklarını fakat kardeşinin kaybolmadan 2 hafta önce işten ayrıldığını söyledi. Kardeşinin hayatından endişe ettiklerini belirten Murat Akdağ, kaybolduktan sonra arkadaşlarını bulduğunu fakat onların da kardeşi ile kavgalı oldukları için konuşmadıklarını söylediklerini anlattı. Hiçbir yerde kardeşini bulamadıklarını belirten Murat Akdağ başına bir şey gelmesinden endişeli olduklarını söyledi.

Başa dön tuşu