SPOR

Fenerbahçe yönetiminden Austria Wien maçı öncesi taraftarlara uyarı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında bu akşam kendi evinde Austria Wien ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde sarı lacivertli kulübün yönetiminden taraftara uyarı geldi.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Play Off turunda Austria Wien ile bu akşam karşı karşıya gelecek. Franz-Horr Stadı’nda geçtiğimiz hafta oynanan ilk maçı Joshua King ve Serdar Dursun’un golleriyle 2-0 kazanan Fenerbahçe bu akşam da kazanmak ve turu geçmek istiyor. Maç öncesi sarı lacivertli yönetimden taraftarlara da uyarı geldi.

FENERBAHÇE TUR ATLAMAK İÇİN SAHAYA ÇIKIYOR

Fenerbahçe, Avrupa Ligi play-off turunda rövanş maçında bu akşam Austria Wien takımı ile karşı karşıya gelecek. Ülker stadyumunda oynanacak olan karşılaşma için taraftarlar Kadıköy’e Akın etmeye başladı. Bu akşam Fenerbahçe kazanırsa tur atlayacak ve gruplarda mücadele edecek.

YÖNETİMDEN UYARI GELDİ

Fenerbahçe’nin bu akşam oynanacak olan UEFA maçı öncesinde sarı-lacivertli takımdan da taraftarları uyarı yapıldı. Resmi internet sitesi üzerinden yapılan uyarıda, “Taraftarlarımızın dikkatine… Futbol takımımızın bu akşam 20.00’de Austria Wien ile oynayacağı maç için girişlerde yoğunluk yaşanmaması, taraftarlarımızın zorluk yaşamaması adına stadımızın kapıları 17.00 itibarıyla açılacaktır. Taraftarlarımızın maç saatinde yaşanacak yoğunluğu göz önünde bulundurarak stadımıza gelişlerini planlamalarını önemle rica ederiz.” denildi.

Başa dön tuşu