SEYHAN

Adana Seyhan Belediyesi tarafından açılan Teknoloji ve İnovasyon Merkezi örnek gösterildi

Adana Seyhan Belediyesi tarafından açılan teknoloji ve inovasyon merkezine büyük onur. Açılan Merkez Birgül Birleşmiş Milletler mülteciler yüksek komiserliği tarafından iyi uygulama örnekleri arasında gösterildi. Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, merkezin kısa süre içinde amacına ulaştığını belirterek gururlu ve mutlu olduklarını söyledi.

Seyhan Belediyesi Teknoloji Ve İnovasyon Merkezi dünyada iyi uygulama örnekleri arasına girdi. Adana’nın Seyhan ilçesinde kurulan merkez, Birleşmiş Milletler mülteciler yüksek komiserliği tarafından örnek gösterilirken Adana Seyhan Belediyesi ve uygulama ile gurur duyduğunu açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Adana Seyhan belediye başkanı Akif Kemal Akay, gururlu ve çok mutlu olduklarını dile getirdi.

DÜNYADA İYİ UYGULAMA ÖRNEKLERİ ARASINDA GÖSTERİLDİ

Adana’nın Seyhan Belediyesi tarafından kurulan SEYTİM, Planlanan eğitim ve gelişim programları ile kısa süre içerisinde dünyada dikkat çekmeyi başardı. Ayrımsız olarak tüm bireylere ücretsiz olarak faaliyet gösteren SEYTİM, Birleşmiş Milletler mülteciler yüksek komiserliği tarafından da tüm dünyadaki iyi uygulama örnekleri arasında gösterilmeye başardı.

GURURLU VE MUTLUYUZ

Gelişmiş bir teknolojik altyapı ve imkana sahip olan SEYTİM, eğitim tasarım ve üretim alanında hizmet vermek amacıyla kuruldu. Adana’da ilk kez böyle bir projeye imza atılırken proje kapsamında program atölyeleri, görsel içerik atölyeleri, elektronik proje atölyeleri, spor ve sanat gibi birçok bölüm bulunuyor. Dünyada da iyi uygulama örnekleri arasına girmeyi başaran merkez ile ilgili açıklamalarda bulunan Seyhan belediye başkanı Akay, projenin çok kısa süre içerisinde amacına ulaştığını belirterek “Projemizi ‘iyi uygulama’ unvanına layık gördükleri için UNHCR Türkiye Temsilcisi Philippe Leclerc ve değerli ekiplerine çok teşekkür ederiz” dedi.

Başa dön tuşu