SPOR

Mauro Icardi Galatasaray’a imza atmaya geliyor

Galatasaray, Mauro Icardi transferinde beklenen sonuca ulaştı. Taraftarların büyük bir heyecanla beklediği Icardi transferi sonunda gerçekleşti. PSG’den 1 yıllığına kiralanan golcü ismin bu akşam İstanbul’a geleceği öğrenildi. Transfer müjdesini sosyal medya hesabından yaptığı Aslan dövmeli paylaşımla duyuran Icardi, Galatasaray taraftarının şimdiden göz bebeği oldu. Icardi’nin sosyal medyadaki paylaşımı taraftarı bir hayli heyecanlandırırken söz konusu paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

Galatasaray, bir süredir transfer çalışmaları devam eden Arjantinli futbolcu Mauro Icardi transferinde istediği sonuca ulaştı. Dünyaca ünlü Arjantinli golcünün transferinde sonuca varıldı ve Icardi, PSG’den 1 yıllığına kiralandı. Yıldız futbolcunun sarı-kırmızılı takıma imza atmak için bu akşam İstanbul’a geleceği öğrenildi. İlk olarak sağlık kontrollerinden geçmesi beklenen futbolcunun transferinin ise kontrollerin ardından resmi olarak açıklanacağı düşünülüyor.

BU AKŞAM İSTANBUL’DA OLACAK

Galatasaray, uzun bir süredir peşinde olduğu Arjantinli futbolcu Icardi’nin transferinde beklenen sonuca ulaştı ve yıldız futbolcuyu Paris Saint-Germain’den 1 yıllığına kiraladı. 29 yaşında olan futbolcunun bu akşam İstanbul’da olacağı öğrenildi. Bu akşam İstanbul’a gelecek olan Icardi’nin sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi olarak transferinin açıklanması bekleniyor.

ASLAN DÖVMELİ PAYLAŞIMINA YORUM YAĞDI

Transfer ile ilgili yaşanan son gelişmeler sonrasında Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla Galatasaraylı taraftarı mest etti. Sosyal medya hesabından Aslan dövmesini paylaşan futbolcunun bu paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

50 MİLYON EURO İLE PSG’YE TRANSFER OLDU

Icardi, Barcelona altyapısında Avrupa’da futbol kariyerine başladı. Sampdoria’da oynadığı futbolla tüm dikkatleri üzerine çeken ve kendini gösteren Icardi, 2013 yılında 13 milyon Euro bonservis bedeli ile Inter’e transfer oldu. En verimli dönemini Inter’de geçiren yıldız futbolcu 2 kez gol kralı oldu. Bu başarılı performansın ardından 50 milyon Euro bedelle PSG’ye transfer oldu. Arjantin Milli Takım formasıyla 8 kez maça çıkan Icardi, 1 gol kaydetti. Yıldız ismin PSG ile 2024’e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Başa dön tuşu