BÜYÜKŞEHİR

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin ve Adana Büyükşehir Belediye başkanı Zeydan Karalar arasında neler oluyor?

YEŞİLYURT Mahallesi Muhtarı Günay Şahin’in, 14 Mayıs seçimleri öncesi düzenlediği “1000 Kadın, 1000 Çocuk, 1000 Fırça” etkinliği, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın seçim propagandasına dönüşmüştü.

Gazete Egemen’in, “Muhtarın programında seçim müzikleri çalındı” başlığıyla duyurduğu haberde, organizasyon davetinde Büyükşehir Belediyesi’nin sponsor ya da belediye başkanı ismi belirtilmiyordu. Etkinliğe çocuklarıyla birlikte gelen aileler ise, Başkan Karalar’ın siyasi propagandasına dönüşen bu duruma büyük tepki göstermişlerdi.

Egemen Gazetesi bu haberine bir yenisini ekledi.

Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin’in Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakınlık göstermeye başlarken, Seyhan Belediyesi’ne bel altı vurmaya başladığını ileri sürdü. Zaten araları limoni olan iki başkan kara kediye yenilecek mi!

Buna göre Muhtar Şahin’in sosyal medya hesabından Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı da etiketleyerek, mahalle sınırları içindeki Evren Sitesi’nde Başkan Akay öncesinden yapılan temizlik hizmetine, belediyenin son verdiğini iddia etti.

Yine Egemen’in iddiasına göre Muhtar Şahin’in Seyhan Belediyesi’ne yönelik bu manevrasının altından, eşi ve kızkardeşi çıktı. Eşini Seyhan Belediyesi’nde işe yerleştiren Yeşilyurt Mahallesi Muhtarı Günay Şahin’in, eşinin sözleşmeli personel olmasını istediği ancak bu isteğinin kabul görmediği ve yine Seyhan Belediyesi SEYTİM’de görevli kızkardeşinin de başka bir birime gönderildiği öğrenildi.

Muhtar Şahin’in bu kızgınlıkla, seçim öncesi organizasyonunu siyasi şova çeviren Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a yakın görünmek için, Seyhan Belediyesi’ne bu eleştirileri yönelttiği dile getiriliyor.

Başa dön tuşu