GENEL

Pençe-Kilit operasyon bölgesinde çatışma: Şehit ve yaralılar var

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Irak’ın kuzeyinde sürdürülen Pençe Kilit operasyonundan Türkiye’yi yasa boğan bir haber geldi. Operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehit ve yaralılar olduğu bilgisi paylaşıldı. Teröristlerle çıkan çatışma sonucunda Uzman Çavuşlar Harun Yıldırım ve Savaş Borlu şehit düştü. Çatışmada 4 askerimizin de yaralandığı bilgisi paylaşıldı.

TSK’nın Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirdiği Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı bir haber geldi. Güvenlik güçlerinin teröristlerle girdiği çatışma sonucunda Uzman Çavuşlar Harun Yıldırım ve Savaş Borlu şehit düştü. Çatışmada 4 askerimizin de yaralandığı bilgisi paylaşıldı. Yaralı askerler tedavi edilmek üzere hastanelere sevk edilirken bölgedeki operasyonların hız kesmeden devam ettiği bilgisine ulaşıldı.

2 ASKER ŞEHİT 

Milli Savunma Bakanlığı, TSK’nın Irak’ın kuzeyinde sürdürdüğü Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde çıkan çatışma sonucunda 2 askerimizin şehit olduğunu açıkladı. Güvenlik güçleri ve teröristler arasında yaşanan çatışma  sonucunda Uzman Çavuşlar Harun Yıldırım ve Savaş Borlu şehit düştü.

ÇATIŞMA ÇIKTI

MSB’den yapılan açıklamada Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde arama tarama faaliyeti sırasında teröristlerle çıkan çatışma sonucunda Piyade Uzman Çavuş Harun Yıldırım ve Piyade Uzman Çavuş Savaş Borlu şehit düştü.

4 ASKER YARALANDI

Güvenlik güçleri ve teröristler arasında çıkan çatışma sonucunda 4 askerimizin yaralandığı bilgisine de yer verildi. Yaralanan ve hastaneye sevk edilen askerlerimizin tedavisine başlandığı aktarıldı.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Bölgeden son dakika bilgilerini aktaran Milli Savunma Bakanlığı, ‘Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.’ ifadelerine yer verdi. Bölgedeki operasyonların hız kesmeden devam ettiği bilgisi de eklendi.

Başa dön tuşu