SİYASET

ADANA SAĞLIK-SEN ŞUBESİ DEN ANKARA ÇIKARTMASI

Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu  ve beraberindeki ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Sağlık  Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Dr. Aziz Alper Biten, Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı .Dr. İsmail Kaya , Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü Daire Başkanları Mustafa Örnek ve Mutlu Kaya ile Sağlık-Sen Genel Merkezini ziyaret ederek, Adana Sağlık personelinin ihtiyaçlarını ve çözüm bekleyen sorunlarını dile getirildi ve ayrıca çözüm önerileri üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.

 

Adana Sağlık hizmetinin kalitesi ve işleyişi adına  son atamalar ile Adana’ya atanan 350 sağlık personeli ve 135 uzman hekim ve pratisyen hekim için teşekkür eden Başkan Nennioğlu,hala devam eden hekim ve sağlık personeli ihtiyacının önemini de bildirdi. 

Bu yıl yapılacak Yeni personel atamalarında Adana için 400 yeni hemşire talebinde bulunurken mevcut sağlık çalışanlarının yaşadığı Kreş sorunu ve çözüm önerileri görüşüldü.

 

Görüşmede ayrıca 4. Dönem 1. İl Divan Kuruluna davet edilen  başta Ak Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Danışmanı Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci ve  bürokratların nazik davetinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren, 

 

Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Nennioğlu “Sayın Adana Milletvekillerimiz Jülide Sarıeroğlu Hanım ve Ahmet Zenbilci Beyefendiye, Genel Müdür Yardımcılarımız ve Daire Başkanlarımıza samimiyetlerinden ve ev sahipliklerinden dolayı teşekkür ederim.“dedi

 

Başa dön tuşu