MEDYA

Ankaralı Namık şarkılarında dans eden ABD’li şarkıcı ve kızı sosyal medyada viral oldu

Ankaralı Namık ve Ümit Besen’in şarkıları eşliğinde dans eden ABD’li şarkıcı Jksola ve kızı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Jksola ve kızının dans videosu sosyal medyada viral oldu. Baba ve kızın eğlenceli anları kısa sürede gündem olurken sosyal medyada hızla yayılan görüntülere beğeni ve yorum yağdı. Özellikle Türk kullanıcılar bu pozitif videoyu yorum yağmuruna tuttu.

Ankaralı Namık ve Ümit Besen’in şarkıları eşliğinde dans eden ABD’li şarkıcı Jksola ve kızı sosyal medyanın gündemine yerleşti. Jksola ve kızının dans videosu sosyal medyada viral oldu. Baba ve kızın eğlenceli anları kısa sürede gündem olurken sosyal medyada hızla yayılan görüntülere beğeni ve yorum yağdı. Özellikle Türk kullanıcılar bu pozitif videoyu yorum yağmuruna tuttu. Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jksola, Ümit Besen ve Ankaralı Namık’ın şarkıları eşliğinde dans etti. Kızı ile beraber eğlenceli bir dans performansı sergileyen ünlü şarkıcının bu görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. ABD’li şarkıcı, kızı ile beraber dans ettiği anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. Herkesin içini ısıtan görüntülere yorum yağdı.

ANKARALI NAMIK VE ÜMİT BESEN ŞARKILARINDA DANS ETTİLER

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jksola, kızı ile beraber Ankaralı Namık’ın ‘Kapıcı İzzet’ ve Ümit Besen’in ‘I Love You’ şarkılarında dans etti. Kızıyla beraber dans videosunu takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcının gönderisi viral oldu. Şarkıcı ve kızının dans ettiği video milyonlarca kişi tarafından izlendi. Özellikle Türk kullanıcılar bu pozitif videoya yorum ve beğeni yağdırdı. Ünlü şarkıcı da yapılan paylaşımları kendi sosyal medya hesabından paylaşarak teşekkür etti. Ünlü şarkıcı Ümit Besen’in de kendi şarkısında dans eden ABD’li şarkıcı ve kızını Instagram hesabından paylaştığı görüldü.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

ABD’li şarkıcı Jksola ve kızının Ankaralı Namık ve Ümit Besen’in şarkıları eşliğinde dans ettiği anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen ve paylaşım rekorları kıran görüntüler sosyal medyada viral oldu.

Başa dön tuşu