GENEL

Son dakika! Kahramanmaraş’ta 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi

Son dakika haberi... Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi tarafından geçinen son dakika bilgisine göre Kahramanmaraş'ın tevekkeli ilçesinde 4.6 şiddetinde deprem meydana geldi. AFAD tarafından yapılan açıklamada ise depremin merkez üssünün Dulkadiroğlu ilçesi yakınları olduğu belirtilirken şiddetinin ise 4.4 olduğu açıklandı.

Son dakika… Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından verilen bilgilere göre Kahramanmaraş’ta sabah saat 09.11 sularında şiddetli bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi tarafından verilen bilgilerde depremin merkez üssünün tevekkeli ilçesi olduğu belirtilirken şiddetinin ise 4.6 olduğu açıklandı. AFAD tarafından geçilen bilgilerde ise depremin merkez üssünün Dulkadiroğlu ilçesi yakınları olduğu belirtilirken şiddetinin ise 4.4 olduğu ifade edildi. Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin derinliğinin 3.4 kilometre olduğu bildirildi.

AFAD KAHRAMANMARAŞ DEPREMİ AÇIKLAMASI

AFAD Twitter hesabından yaptığı açıklamada depremin Dulkadiroğlu ilçesi yakınlarında meydana geldiğini bildirdi. Depremin şiddeti 4.4 olarak açıklanırken bölgeden olumsuz bir ihbar gelmedi ifade edildi. AFAD tarafından yapılan paylaşımdan bölgede depremden etkilenen vatandaşlara Geçmiş olsun dilekleri iletildi.

KANDİLLİ RASATHANESİ KAHRAMANMARAŞ DEPREM AÇIKLAMASI

Kandilli Rasathanesi tarafından yapılan açıklamada ise Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremin tevekkeli ünitesinde olduğu ifade edildi. Kandilli Rasathanesi Depremin şiddetini 4.6 olarak açıklarken derinliği ise 3.4 kilometre olarak bildirildi.

HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK BULUNMUYOR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem Kent genelinde ve çevre illerden de hissedildi. Konuyla ilgili açıklama yapan AFAD bölgeden şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk ihbarı gelmediğini bildirdi. Deprem sebebiyle vatandaşlar kısa süreli panik ve korku yaşadı.

Başa dön tuşu