GENEL

12 GENÇ HUKUKÇU AVUKATLIĞA ADIM ATTI

Adana Adliyesi Mahmut Esat Bozkurt Avukatlar Salonunda gerçekleştirilen törene  Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Av. Nevzat Elçi, Av. Timur Ortatepe, Av. Mert Kuşdemir, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, Av. Miyesser Ersalan Önenli ile çok sayıda davetli ve avukat katıldı.
 
RUHSAT ALMAYA HAK KAZANDILAR
 
Ruhsat almaya hak kazanan genç hukukçular; Aysel Kaya, Mehmet Ömer Kesilmiş, Mehtap Simge Akciğer, Oğulcan Erken, Büşra Pala, Ezgi Ercandırlı, Erkan Bölad, Tunahan Aslan, Sema Ertural, Ömer Faruk Aydın, Aygül Karaköse ve Samet Karayiğit toplu halde yemin etti. 
Baro Başkanı Av. Küçük, yaptığı konuşmada bugünün baro için bugünün mutluluk ve keyif günü olduğunu, genç meslektaşlarının yaşamlarının her anında bugünü hatırlayacaklarını ifade etti. 
 
Genç meslektaşlarına dilek ve temennilerde bulundu:
"Bugün ruhsat alarak aramıza katılan genç meslektaşlarımı kutluyorum. Zorlu bir eğitim sonrasında bu mutlu güne ulaştılar. Staj aşamasındaki süreçte baromuzca staj eğitimlerini dolu dolu geçirdiler. Meslek etiği ve meslek kurallarının ön planda tutulduğu bürolarda da mesleğin pratiğini yaptılar. Bugünlere gelmelerinde en büyük pay hiç kuşkusuz ailelerinindir. Ve en büyük alkışı da onlar hak etmektedir. Başarılı bir meslek hayatı süreceğinize inancım tamdır."
 
Genç hukukçularacübbeleri; Av . Tayyar Yılmaz, Av. Yüksel Burçin Nardalı, Av. Hüseyin Karadağ, Av. Sefa Ün, Av. Kemal Koyuncu, Av . V eysel Emre Gelibolu, Av. Cebrail Uskaner, Av . Cem Çınar, Av. Tayfur Şıvgın, Av. Muaffak Özsoy, Av. Mine Cavlak Ağca  ve Av. Ayşe Çolak tarafından cübbeleri giydirild

Başa dön tuşu