YÜREĞİR

2018 TÜM DÜNYAYA HUZUR VE BARIŞ GETİRSİN

Yüreğir'de ilkleri gerçekleştirdiklerini ve hizmetlerini her yıl katlayarak sürdürdüklerini belirten Başkan Çelikcan ''Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için çalışıyoruz. Bize düşen görev içinde bulunduğumuz tarihi dönemeçte birlik ve beraberliğimizi koruyarak, bizden sonraki nesillere her alanda gelişmiş bir ülke bırakmak için canla başla çalışmaktır. '' şeklinde konuştu.

 

Her yeni yılın bir umut olduğunu belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan yeni yıl dolayısıyla yayınladığı mesajda her yeni yılın, yeni umutları ve beklentileri de beraberinde getirdiğini belirterek ''2018 yılına çeşitli beklentiler ve umutlarla girmekteyiz. Bunların en başında da ülkemizin kalkınması, refahı, huzuru, birliği ve dirliği gelmektedir. Dünyada ve bölgede yaşanan sorunların bir an önce çözüme kavuşturulup, bütün insanların barış ve huzur içerisinde yaşaması en büyük dileğimizdir. 

 

2018 yılında tüm insanların kavgadan uzak birlik ve beraberlik içerisinde kardeşçe yaşaması en büyük dileğimdir.  Bu duygu ve düşünceler içerisinde, tüm halkımızın ve değerli Yüreğirli hemşerilerimin yeni yılını içtenlikle kutluyor, sağlık, mutluluk, esenlik ve başarı dolu nice yıllar diliyorum.’ dedi.

 

Başa dön tuşu