BÜYÜKŞEHİR

2018 yılında asfaltlanmayan yol kalmayacak

Ulaşım konforunu artıran hizmetlere öncelik veren Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını Başkan Sözlü, yerinde inceliyor.

 

35 YIL SONRA LEVENT MAHALLESİ ASFALTA KAVUŞUYOR

Trafik yükünü omuzlayan projeleri peş peşe hayata geçiren, 21. Yüzyıl Adana’sına yakışmayan görüntüleri ortadan kaldırmak, hemşerilerinin daha rahat ve konforlu ulaşım sağlaması için planlamalarını uygulamaya koyan Başkan Hüseyin Sözlü’nün talimatları doğrultusunda merkez Yüreğir İlçesi Levent Mahallesi’nin 35 yıllık asfalt hasreti bitiriliyor.

 

‘’ASFALTLANMAYAN YOL KALMAYACAK’’

Yaklaşık 1000 metre uzunluğunda, 14 metre genişliğinde, 3000 ton asfalt kullanılarak yapılan, kaldırım ve bordürleri tamamen yenilenen ve ikinci etabına geçilen Levent Mahallesi asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Hüseyin Sözlü, ‘’Bir taraftan kentin vizyonunu değiştirecek projeleri hayata geçirirken bir taraftan da vatandaşlarımızın ulaşım konforu için hayati önem taşıyan yol bakım, onarım ve asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. 2018 yılı içerisinde asfaltlanmayan yol bırakmayacağız’’ dedi.

Başa dön tuşu