SİYASET

2019 KALKINMA YILIMIZ OLACAK

Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak, hedeflerimizi en üst seviyede tutmak hepimizin önceliği olmalıdır diyen Başkan Turan  “Yeni yılın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 2019 yılının birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, hoş görünün hâkim olduğu, yarınlarımıza umutla baktığımız, üzüntülerin sevince dönüştüğü bir yıl olması hepimizin ortak temennisidir.  

 

Biten bir yılın ardından her yeni yıl, yeni başlangıçlara odaklandığımız, hassasiyetlerimizi biraz daha olgunlaştırdığımız, olaylara daha müspet baktığımız bir yıl olmalıdır. 2019 yılının her yönden ülkemiz için büyük bir kalkınma hareketi olacaktır. İnanıyorum ki dün olduğu gibi bugünden sonra da milletimiz daha büyük sevinçleri, daha büyük heyecanları beraber yaşayacaktır.

 

Türkiye’yi aydınlık yarınlara taşımak, hedeflerimizi en üst seviyede tutmak hepimizin önceliği olmalıdır, bu duygu ve düşüncelerle 2019 yılının başta Yüreğir'imiz başta olmak üzere, bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlara ve berekete vesile olmasını temenni ediyor, beklentilerinizin gerçeğe dönüşmesini, her şeyin gönlünüzce olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni Türkiye, Yeni Güç, Hedefimiz  2023.” Diye konuştu.
 

Başa dön tuşu