ÜNİVERSİTE

25 HEKİM AKADEMİK AŞAMA YAPTI

Yine Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’n de hizmet veren 25 hekimden 10 nu Profesör, 7 si Doçent, 8 i ise Doktor Öğretim Üyesi olmak üzere akademik aşama kaydetti.

Gerek akredite olan Ana Bilim Dalları gerekse akademik aşama kaydeden hekimlerle ilgili olarak her Tıp Fakültesi’n ce her yıl Hipokrat Toplantı Salonu’n da düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında teşekkür belgesi ve teşekkür plaketleri verildi.

Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Erdoğan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas, Balcalı Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tamer Cevat İnal, Dekan Yardımcıları, Başhekim Yardımcıları ile Tıp Fakültesi bünyesinde hizmet veren çok sayıda akademisyen katıldı.

Tören öncesi konuşan Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Özbarlas, sen boyunca fakültenin yaptığı çalışmalar hakkında akademisyenlere çeşitli bilgiler verdi. Özbarlas daha sonra bu yıl akredite olan 10 Ana Bilim Dalı’nı ve akademik aşama kaydeden 25 hekimi kutladı. Özbarlas Tıp Fakültesi olarak akredite çalışmalarına büyük önem verdiklerini bu çerçevede ulusal ve uluslararası alanda geçerliliği olan akreditasyon çalışmalarının ana bilim dallarınca başarıyla yapılıyor olmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Özbarlas ayrıca akademik aşama kaydeden hekimlerinde tıpkı diğer hizmet veren hekimler gibi alanlarında son derece başarılı olduklarını bu manada Tıp Fakültesi ve Balcalı Hastanesi olarak son derece şanslı olduklarını söyledi. 

Özbarlas’ın konuşmasının ardından akredite olan 10 Ana Bilim Dalı’nın Başkanlarına teşekkür belgeleri verildi. Daha sonra akademik aşama kaydeden 10 Profesör, 7 Doçent, 8 Doktor Öğretim Üyesi’ne teşekkür plaketleri verildi. 

Başa dön tuşu