BÜYÜKŞEHİR

25 yıllık asfalt özlemi Başkan Sözlü ile dindi

GÜNE HAL ESNAFI İLE BAŞLADI

Kentin dört bir yanında ihmal edilmişlikleri ortadan kaldırarak huzurun ve refahın şehri Adana’yı inşa etmek için var gücüyle çalışan, uygulamaya koyduğu projelerle ulaşım, alt yapı, yol ve su gibi hayati hizmetlerin yanı sıra fiziki rehabilite ve planlama çalışmaları ile de kentin gelecek yüz yılının önünü açan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, güne Yüreğir Sebze Hali’nde hal esnafını ziyaret ederek başladı..

“25 YIL SONRA ASFALTA KAVUŞTUK”

Başkan Sözlü, hal esnafının yoğun ilgisi ve alkışlarıyla karşılanırken Dernek Başkanı Hacı Yüksekyayla yirmi beş yıl sonra Yüreğir Sebze Hali’nin Başkan Sözlü ile beraber asfalta kavuştuğunu ifade ederek Başkan Sözlü’ye teşekkür etti.

“ÖNCELİĞİMİZ ŞEHRİMİZ, İNSANIMIZ”

Başkan Sözlü ise konuşmasında şehre hizmet ederken önceliğinin şehri ve şehri kıymetlendiren insanlarını korumak olduğunu ifade ederek “İnsanın olduğu, özellikle üretimin olduğu her yerde ibadet aşkıyla hizmet ediyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi’nin rehabilite ettiği Adana’da Yüreğir, parlayan yıldız olacak. Adana’nın en modern yüzü ikinci beş yıllık hizmet dönemimizde Yüreğir’de olacak” diyerek hal esnafına, Yüreğir’i kıymetlendiren projelerin birer birer hayata geçtiğinin müjdesini verdi.

Başkan Sözlü, konuşmalarının ardından hal esnafı ile sohbet etti.

Başa dön tuşu