YAŞAM

IŞIN BORU’nun Mutlu günü

Adana’da uzun yıllardan bu yana iş dünyasında tanınan, sevilen IŞIN BORU, Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Onatça’nın Çağ Üniversitesi’nde Araştırma Görevlisi olan kızı Şefika Onatça ve Seçil Kauçuk’ta Makine Mühendisi olarak görev yapan Erkan Engin ile dünya evine girdi. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın nikah kıydığı düğün töreni, çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı muhteşem bir atmosferde gerçekleşti. Seyhan Oteli Balo Salonunda yemekli olarak organize edilen düğün töreninde genç çiftler, alkışlar eşliğinde salona giriş yaparak, davetlilerin yoğun ilgisiyle karşılaşmanın mutluğunu yaşadılar.

 

KATILIM ÜST SEVİYELERDE OLDU

25 Kasım Cumartesi günü Seyhan Oteli Balo Salonu’nda çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı yemekli düğün töreni, yoğun bir ilgi çerçevesinde gerçekleşti. IŞIN BORU Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Onatça’nın dostları ve yakın çevresiyle dolup taşan solonda 5yüz elliye yakın davetli katıldı. Şık bir düğün törenine ev sahipliği yapan Seyhan Oteli Balo Salonuna genç çiftler, Şefika Onatça ve Erkan Engin, alkışlar eşliğinde giriş yaptılar. Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın kıydığı nikahta, Çağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Başaran, Cumhuriyet Halk Partisi Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Şahbazlar AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hüseyin Şahbaz ve Seçil Kauçuk ÜR-GE Müdürü Levent Karakelle  nikah şahitliğini yaptılar. Genç çiftlere uzun ömürlü mutlu bir evlilik hayatı dileyen Zeydan Karalar, sevgi, saygı ve aile kavramlarına da vurgu yaparak, çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi.

 

KONUKLARLA BİRE BİR İLGİLENDİLER

Mutlulukları gözlerinden okunan genç çiftler, alkışlar eşliğinde hayatlarının dansını yaparken, Onatça ve Engin aileleri ise, akraba olmanın gururunu yaşadılar. Konuklarıyla bire bir ilgilenen Onatça ve Engin aileleri gecenin ilerleyen saatlerine kadar, davetlileriyle birlikte muhteşem bir gecenin mutluluğunu yaşadılar. Oldukça mutlu görünen Muzaffer Onatça, ise şu şekilde açıklamalarda bulundu: “Bu mutlu günümüzde yanımızda olan tüm davetli dostlarımıza içtenlikle teşekkür ederim. Hayat bir şekilde acısıyla, tatlısıyla devam etmektedir. Bizde bu özel günümüzde genç çocuklarımıza bir ömür boyu mutluluklar dileriz. Bu yeni hayatlarında kendilerine başarılar dilerim”.dedi

 

Diğer taraftan, Onatça ve Engin aileleri bu özel günlerini anılaştırarak, hatıra fotoğraflarını çektirdiler. Genç çiftleri ise görkemli bir düğün töreni sonrası, balayı için Dubai’ye doğru uğurladılar.

 

 

Başa dön tuşu