YAŞAM

Acemiler Eğlenerek İYİ’leşti

Çeşit çeşit yiyecekler ile coşku içinde geçen kermese, grubu sosyal medya üzerinden takip eden gönüllüler ile Adana Protokolü’nden güzel yürekli isimler katıldı.

‘Damlaya damlaya iyiliğin’ daha hızlı bir şekilde yayılmasına katkıda bulundular.

Grup üyeleri duygularını şu şekilde belirtti:  “Her şey bir hayalle başlar. Elbette çıkar zorluklar ama zorlukları gerçek yapan kurulan hayallere inanmaktır. Bizler inadına iyilik kermesinin onuncusuyla daha fazla aileye umut olacağımıza, daha çok çocuğu güldüreceğimize, daha çok kitleye ulaşabileceğimize inanıyorduk. Saf iyilik için, dünyayı kurtaracak güzellik için biliyorduk. Bir parça ümit için kermesimizi Gazipaşa Çocuk Parkı’nda yaptık. Kermesimizde gönüllü arkadaşlarımız stantlarda durup sevgi ve gülücük dağıtarak gelen misafirlerimize tişörtlerimizden, pasta ve yemek çeşitlerimizden satarak ‘Damlaya damlaya iyiliğin’ daha hızlı bir şekilde yayılmasına katkıda bulundular. Her yıl iki defa yaptığımız inadına iyilik kermesimize hepinizi bekliyoruz. İnadına iyilik ve sevgiyle kalın.’

Acemi Gönüllüler, iyilik faaliyetlerini sosyal medya üzerinden sürdürmeye devam edecekler. Hızları da hiç kesilmeyecek gibi ne dersiniz.

Başa dön tuşu