GENEL

Açılan her iş yeri ekonominin büyümesi için atılan bir adımdır

İşletmeciliğini Adana Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanvekili Mehmet Emin Altun'un oğlu İbrahim Altun'un üstlendiği Sosyete Çiğköfte, Dağlıoğlu Mahallesi Ahmet Cevdet Yağ Caddesi üzerinde hizmete girdi. Türkiye'nin yeni damak tadı Sosyete Çiğköfte'nin Adana'daki 16. şubesinin açılışını, Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş ve Mehmet Emin Altun birlikte gerçekleştirdi.

Hayırlı olsun temennisi ile açılış kurdelesini kesen Adana ESOB Başkanı Nihat Sözütek, ekonomik anlamda ciddi sorunların yaşandığı dönemde yeni bir işyeri açmanın büyük cesaret istediğini belirterek, "Bugün burada yaptığımız açılış bir kez daha göstermiştir ki, esnafımız koşullar ve şartlar ne olursa olsun, ekonomiye can vermek için üzerine düşeni fazlasıyla yapıyor ve yapmaya da devam edecektir. Çünkü açılan her yeni işyeri ekonominin büyümesi, sürdürülebilir kalkınmanın devam etmesi için atılmış önemli bir adımdır. Bu işletmeyi Adanamıza kazandıran Mehmet Emin Altun ve oğlu İbrahim Altun'a teşekkür ediyor, hayırlı işler ve bol kazançlar diliyorum " dedi.

Mehmet Emin Altun da kendilerini kırmayarak açılışa katılan Başkan Nihat Sözütek ve Başkanvekili Mustafa Göktaş'a teşekkür etti.

Sosyete Çiğköftenin işletmecisi İbrahim Altun da çiğköfte, içli köfte ve tatlı çeşitleriyle damak tadına düşkün Adanalılara hizmet vereceklerini söyledi. İlkelerinin kaliteli ve güler yüzlü hizmet olduğunu dile getiren İbrahim Altun, "Nezih ve kaliteli bir ortamda çiğköfte yemek isteyen tüm Adanalıları ağırlamak istiyoruz. Bunun yanı sıra evlere servis hizmetimiz de mevcut. Dağlıoğlu mahallesinin yanı sıra çarşı merkez, Akkapı, Gülbahçesi, Gülpınar, Meydan ve İstiklal mahallelerinde oturan vatandaşlarımız saat 10:00 ile 24:00 arasında 0 539 827 52 56 numaralı telefondan bize ulaşarak siparişlerini verebilirler" diye konuştu.

Başa dön tuşu