SPOR

Adana ASKİ Spor kartal avladı

Adana ASKİ Spor’da en skorer oyuncu rakip potalara 28 sayı atan Alex Bentley olurken, Avery Warley 15 sayı, 10 ribaunt, Kübra Erat ise 11 sayı kaydetti. TRT Spor’dan canlı yayınlanan maçta Adana ASKİ Spor karşılaşmanın ilk periyodunda ele geçirdiği üstünlüğü maç sonuna kadar bırakmadı.

 

TAKIMIN KİMYASI UYUMLU HALE GELİYOR

Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar maç sonunda yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz hafta kendi evimizde yaşadığımız Canik galibiyetinin ardından deplasmanda da ilk galibiyeti elde etmek çok güzel bir olay. İlk oynadığımız İstanbul Üniversitesi maçından sonra takım kimyasının henüz oluşmadığını söylemiştim. Ama bugün gördüm ki uyumlu, koşan ve çalışkan bir ekip olma yolunda büyük yol almışız. Gerek hücumda gerek savunmada takım en iyisini yaptı. Böyle değerli bir galibiyeti hanemize yazdığımız için mutluyuz. Beşiktaş galibiyetini İstanbul’dan tüm Adanalı hemşerilerime armağan ediyorum. Sporcularıma ve başta Kaan Artun hocam olmak üzere tüm teknik ekibe teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

HÜSEYİN SÖZLÜ TEBRİK ETTİ

Maç bitiminde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü de hem sosyal medya hesaplarından hem de Adana ASKİ Spor Başkanı Rahmi Pekar’ı telefonla arayarak Beşiktaş maçı galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Başa dön tuşu