YAŞAM

ADANA BAROSU MÜZİK TOPLULUĞU KONSERİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Sunumunu Av. Merve Toğma'nın yaptığı konser büyük ilgi gördü.       
 
Müzik Topluluğu üyelerinden; Av. Aykan Eser, Av. Caner Çelik, Av. Ercan Kılınç, Av. Gizem Gür Çalışkan, Av. Hare Arabacı Özdemir, Av. Mehmet Can Kurt, Av. Özgür Körez, Stj. Av. Zeynep Barışık, Stj. Av. Eray Bolat, Stj. Av. Merve Tuna, Stj. Av. İpek Gazioğlu öncelikle solo olarak ve son olarak da koro halinde şarkılar seslendirdiler. Av. Ercan Kılınç ile Stj. Av. Merve Tuna’nın ‘Seni Unutmaya Ömrüm Yeter Mi’ isimli parçayı düet olarak seslendirmeleri büyük beğeni topladı. 
 
Av. Caner Çelik seslendirdiği şarkılarda saksafonu ile de eşlik etmesi geceye başka bir güzellik kattı.
Av. Gizem Çalışkan Gür’ün seslendirdiği ‘Yağmurlar’ isimli şarkıya dansları ile eşlik eden Mehtap Özdemir ve Egemen Acımış konuklardan büyük alkış aldı.
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Yönetim Kurulu üyesi Av. Ayşe Duygu Özgüven ise konser sonuna doğru sahnede koro halinde seslendirilen ‘Kara Sevda’ isimli parçaya eşlik etti.
 
Adana Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Baro Başkan Yardımcısı Av. Sabahattin Gümüş, Baro Genel Sekreteri Av. Semih Gökayaz, Saymanı Av. İlknur Önal, Baro Yönetim Kurulu Üyesi ve Kültür Sanat Komisyonu Koordinatörü Av. Ayşe Duygu Özgüven, Yönetim Kurulu üyeleri Av. Timur Ortatepe, Av. Sinem Tanrısınatapan Keskin, TBB Disiplin Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çinkılıç, Kültür ve Sanat Komisyonu Başkanı Av. Mustafa Kemal Girmen, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ile çok sayıda meslektaşımız ve davetli etkinliğimize katıldılar.
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, program sonunda tüm yönetim kurulu üyelerini sahneye davet etti. İzleyenlere çok keyifli bir gece yaşatan müzik grubu üyelerini kutladı ve bundan sonra katkılarının artarak devam edeceğini ifade etti.
 
ODA KOROSUNU VE KURUCUSU AV. SERANT GÜLŞEN'İ ANDI                      
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, Av. Serant Gülşen’i ve onun tarafından 1999 Şubat ayında kurulan oda korosunun tüm üyelerini de katkılarından ötürü saygıyla andı.
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, daha uzun yıllar bu konserlerin devam etmesi gerektiğine vurgu yaparak, "Atatürk'ün, "sanatsız kalan bir milletin hayatın damarlarından biri kopmuş demektir" sözünden hareket ederek, Adana Barosu olarak sizlere her zaman desteğimiz devam edecektir" dedi.
 
Baro olarak insan yaşamının olduğu her yerde varlığını devam ettireceğini de ifade etti. 
 
Baro Başkanı Av. Veli Küçük, “Biz büyük Adana Barosu ailesi olarak bugüne kadar ne yaptıysak hep birlikte kenetlenerek yaptık. İki yıldır kurulan Müzik Topluluğumuz çağdaş ve özgün eserleri seslendirirken başarılı bir performans ortaya koydular. Emekleri geçen tüm meslektaşlarıma şahsım ve yönetim kurlum adına teşekkürü bir borç bilirim. Gelecek günler içimizde hak, hukuk ve adalet duygularımızı pekiştirmesi açısından bir umut doğurmuştur. Sözlerimi Mart’ın sonu bahar diyerek tamamlıyorum.”
 
Müzik Topluluğu Başkanı Av. Hare Arabacı Özdemir, çalışmalar süresince baronun gücünü arkalarında htiklerini ifade etti. 
 
Gecenin sonunda koroyu yöneten Alice Tongu’ya plaket ve çiçek takdim edildi. 

Başa dön tuşu