YÜREĞİR

ADANA’DA EN GÜZEL RAMAZAN YÜREĞİR’DE YAŞANIYOR

Her gün ayrı bir mahallede vatandaşlarla birlikte iftar yapan Başkan Kocaispir akşamları ise Yüreğir Belediyesi Kültür merkezi önünde düzenlenen Ramazan Şenliklerine katılan vatandaşlarla bir araya geliyor. Eşi ve çocukları ile birlikte Ramazan Şenliklerini izleyen Başkan Kocaispir  ‘Adana’da en geniş kapsamlı ve en güzel Ramazan etkinlikleri Yüreğir’de gerçekleştiriliyor. Yüreğirli vatandaşlarımız Ramazan ayını doya doya yaşayacak.’ dedi.

 

Yüreğir Belediyesi Kültür Merkezi önünde haftada 3 gün (Salı,Çarşamba,Perşembe) günleri Ramazan Şenliklerinin devam edeceğini ve her gün bin kişilik iftar yemeğinin 1 ay süreyle verileceğini belirten Başkan Kocaispir yöresel lezzet çadırlarında farklı bölgelerden ürünlerin de 1 ay boyunca sergileneceğini söyledi. İftardan sonra hem çocukların hem de ailelerin nefes alacağı alanlar oluşturulduğunu belirtti.

 

Ramazan ayının ruhuna uygun olarak hafta’da 3 gün aile boyu etkinliklerden faydalanılacağını belirten Başkan Kocaispir ‘Tasavvuf Dinletisi, Kuranı Kerim Tilaveti, Ney Dinletisi, İlahiler ve Semazenler, Meddah ile Sahne Açılışı, Hacivat/Karagöz,İlüzyon Gösterileri, Palyaço, Balon şenlikleri, Ateş Show, Arap Bacı ve çocuklar ve büyükler için yarışmalar düzenleniyor. Kültürevleri öğrenci ve öğretmenlerimiz hafta içi her gün cam boncuk, ahşap yakma, porselen kapitomonte, torna, kağıt rölyef sanatlarını uygulamaları olarak vatandaşlarımıza gösteriyorlar. 7 den 70’e bütün vatandaşlarımızın faydalanacağı etkinliklerimiz mevcuttur.’ Şeklinde konuştu.

 

Yüreğirli vatandaşların her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Başkan Kocaispir ‘Adana’da yaşayan herkes Yüreğir’e gıpta ile bakacak. Herkesin ulaşabileceği bir belediye başkanı olacağım. Bütün vatandaşlarımız bize rahatça ulaşabilecekler. Evlerinize misafir olacağım.  Ben de görev sürem içerisinde sizlere en iyi şekilde hizmet etmek için var gücümle çalışacağım. Yüreğir Belediyesi sizin eviniz olacak. Yapılması gereken ne varsa ve makulsa öneri olabilir, istek ve talep olabilir her şeye açığız. Ben bu vesile ile bütün vatandaşlarımızın Mübarek Ramazan ayını en içten dileklerimle kutluyorum.’

 

Başa dön tuşu